Home

Opdrachtgevers

Edison Projectmanagement B.V. is specialist in het vinden van technische kandidaten op Mbo+, Hbo en Universitair niveau. We maken gebruik van een groot netwerk aan technische specialisten, waardoor wij vaak instaat zijn u de juiste oplossing te bieden. Door middel van een zorgvuldige en doelgerichte selectie van onze medewerker kunnen wij u dan ook van een succesvolle samenwerking verzekeren. Er is namelijk altijd iemand die geschikt is, de kunst is echter deze te vinden. Voor de volgende mogelijkheden kunt u bij ons terecht:

  • Detachering voor de duur van een project
  • Detachering met de mogelijkheid de werknemer, na een vooraf afgesproken periode in dienst te nemen
  • Werving & Selectie (alleen op basis van exclusiviteit), de werknemer treedt rechtstreeks bij u in dienst waarvoor Edison Projectmanagement B.V. een fee in rekening brengt.

Onze werkwijze

Mocht u op zoek zijn naar extra capacitiet met technisch medewerkers voor uw organisatie, zowel voor vast dienstverband als op projectbasis, kunt u contact met ons opnemen. Na een persoonlijk gesprek maken wij een inventarisatie op van uw aanvraag. Binnen enkele dagen neemt een van onze accountmanagers contact met u op over uw openstaande vacature . Wanneer wij een geschikte medewerker beschikbaar hebben, nemen wij direct contact met u op. Natuurlijk hopen wij direct een persoonlijke afspraak met u en onze beschikbare medewerker te kunnen faciliteren. Al onze werkzaamheden doen wij op basis van ‘no cure no pay'. Wanneer wij een van onze medewerkers daadwerkelijk inzetten binnen uw bedrijf zullen wij daarvoor vooraf nadere afspraken met u overeenkomen.

Heeft u een vacature die u niet vervuld krijgt? Klik hier om uw vacature aan te melden.

Welkom bij Edison

Edison, een ambitieuze uitvinder met wel meer dan duizend patenten, moet wel een slimme doorzetter met een heel eigen stijl zijn geweest. Nu nog hebben we profijt van zijn licht en elektriciteit. Deze eigenschappen passen bij Edison Projectmanagement B.V., een bemiddelingsorganisatie voor technische talenten en bedrijven. Lees verder

Postadres                                      

Stationsplein  2
3844 KR HARDERWIJK

Bezoekadres
Koekoeksweg   2C 
8084 GM 't HARDE

T: 030-8897635
info@edisonbv.nl

Volg ons op
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Over Edison  |  Nieuws  |  Medewerker in beeld  |  Sitemap  |  Algemene voorwaarden  |  Disclaimer  |  Powered by OTYS Recruiting Technology   |  Design by PXL Communicatie