Home

Afstuderen

Edison wil graag in contact komen met jonge mensen die aan het begin staan van hun carrière. Studenten die op zoek zijn naar een afstudeerplek kunnen terecht bij Edison Projectmanagement. Wij zoeken voor deze studenten een afstudeerplek en bij gebleken geschiktheid heeft de student voor hij of zij afgestudeerd is al een arbeidsovereenkomst in zijn zak.

Door het grote aanbod van vacatures op technisch gebied en veelal dubbele vermelding bij verschillende partijen raakt u als werkzoekende vaak het overzicht kwijt. Edison Projectmanagement biedt kandidaten op voorhand vaak al een contract aan. Dit houdt het zoeken voor u overzichtelijk en biedt meer zekerheid.

In het traject dat wij met u aangaan gaat u op gesprek bij een aantal van onze opdrachtgevers. Uiteindelijk kunt u dan zelf de keuze maken welke opdrachtgever het beste bij u past. Het voordeel hiervan is dat u verzekerd bent van een goede arbeidsovereenkomst en een geschikte baan.

Gedurende het traject heeft u één contactpersoon die voor u op zoek gaat naar de juiste match. Deze handelswijze passen wij niet alleen toe op pas afgestudeerden, maar gebruiken wij ook bij ervaren kandidaten.


Overtuigd? Stuur ons je actuele cv. Meer informatie? afstudeerpagina

 

Welkom bij Edison

Edison, een ambitieuze uitvinder met wel meer dan duizend patenten, moet wel een slimme doorzetter met een heel eigen stijl zijn geweest. Nu nog hebben we profijt van zijn licht en elektriciteit. Deze eigenschappen passen bij Edison Projectmanagement B.V., een bemiddelingsorganisatie voor technische talenten en bedrijven. Lees verder

Postadres                                      

Stationsplein  2
3844 KR HARDERWIJK

Bezoekadres
Koekoeksweg   2C 
8084 GM 't HARDE

T: 030-8897635
info@edisonbv.nl

Volg ons op
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Over Edison  |  Nieuws  |  Medewerker in beeld  |  Sitemap  |  Algemene voorwaarden  |  Disclaimer  |  Powered by OTYS Recruiting Technology   |  Design by PXL Communicatie