Utrecht

Constructeur

Doorlopende werving

Functieomschrijving Constructeur

Als constructeur ga je aan de slag bij onze opdrachtgevers binnen de industrie in midden Nederland Je hebt een breed takenpakket en bent verantwoordelijk voor een goed verloop van de projecten. Soms werk je in een multidisciplinair projectteam maar ook worden opdrachten individueel uitgevoerd. Dit is geheel afhankelijk van de klant en de aard van de opdracht. Met jouw expertise ben je verantwoordelijk voor het ontwerp, berekenen en construeren van machines en producten waarbij de focus ligt op het volledig productierijp maken van mechanische concepten. Je rapporteert veelal aan de projectmanager.

Je taken bestaan onder andere uit het maken en verwerken van de technische eisen in het ontwerp, materiaalkeuze en de selectie ten aanzien van specificaties, voorcalculaties ten behoeve van offertes, berekenen van constructies en onderdelen, samenstelling-, detail- en revisietekeningen, mono’s en schema’s. Ook onderhoud je contacten met leveranciers, schrijf je documentaties en geef je instructies en leiding aan projecten. Mochten de werkzaamheden goed bevallen dan is het ook mogelijk om na verloop van tijd in dienst te treden bij een van onze klanten.

Functie eisen Constructeur

  • Je hebt een HBO opleiding afgerond met een technische achtergrond;
  • Je hebt ervaring met Solid Works en Inventor;
  • Je gaat graag elke uitdaging aan!

Bedrijfsprofiel Edison

Voor lifetime development.

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

Arbeidsvoorwaarden

  • Je krijgt een salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, variërend tussen de €1800 - €3500 ;
  • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison;
  • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,- ;
  • Je krijgt voldoende ruimte voor eigen initiatieven en ideeën.

Locatie

Utrecht

Contactpersoon

Aalt van Veluw
T: (030) 8897 635
M: (06) 2479 0382

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.