Utrecht

Stagiair Product Design (Sketchup)

Nieuw

Functieomschrijving Stagiair Product Design (Sketchup)

Je bent de rechterhand van de productengineer en doe je de detailengineering van de projecten. Je werkt de gemaakte ontwerpen uit en zorgt dat de juiste illustraties bij de offerte aanwezig zijn. Verder maak je presentatieschetsen en ben je er verantwoordelijk voor dat de juiste filmpjes van de projecten op de website aanwezig zijn. Daarnaast doe je diverse administratieve zaken om de productengineer in zijn werkzaamheden te ondersteunen.

Functie eisen Stagiair Product Design (Sketchup)

  • Je hebt (bijna) je MBO of HBO opleiding afgerond in de richting van Product Design of Industrieel Productontwerp;
  • Je kunt goed overweg met Illustrator, Photoshop, Sketchup en Solid Works.

In eerste instantie betreft het een stage of afstudeeropdracht, dit kan leiden tot een vaste of tijdelijke aanstelling bij het bedrijf. Dit is afhankelijk van je eigen ontwikkeling en groei van het bedrijf.

Bedrijfsprofiel Edison

Voor lifetime development.

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een klein innovatief bedrijf dat Klimparken, speelparken en klimbossen bouwt. Bij het bedrijf werken op dit moment zo’n 13 personen vol passie aan engineering, bouw en installatie van constructies in binnen- en buitenland. De producten die onze opdrachtgever bouwt zijn echt een beleving voor de gebruiker en staan centraal gedurende het gehele proces. Geen park of product is hetzelfde en dit maakt het voor de tekenaar ook erg veelzijdig en afwisselend.

Arbeidsvoorwaarden

  • Je krijgt een stagevergoeding;
  • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison;
  • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,- ;
  • Je krijgt voldoende ruimte voor eigen initiatieven en ideeën.

Locatie

Utrecht

Contactpersoon

Wilfred Pinkster
T: (030) 8897 635
M: (06) 5064 0230

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.