Amersfoort

Meewerkend Montageleider/ Field Service Engineer

Nieuw

Functieomschrijving Meewerkend Montageleider/ Field Service Engineer

Als Meewerkend Montageleider ben je verantwoordelijk voor de opbouw van machines bij klanten met name in België en Nederland. Je stuurt (inleen) monteurs aan op locatie en helpt zelf mee met de opbouw van de machines. Je bent zo'n 50/60% van je tijd bij klanten en de rest van de tijd werk je mee in de fabriek. Hier werk je mee in de uitvoering, maar ook aan planningswerkzaamheden en werkvoorbereidende taken ten behoeve van de uitvoering.

Kortom een veelzijdige baan waarbij je niet te beroerd moet zijn om je handen uit de mouwen te steken!

Functie eisen Meewerkend Montageleider/ Field Service Engineer

  • Je hebt een MBO opleiding afgerond in de richting van Werktuigbouwkunde of Procestechniek;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het aansturen van mensen;
  • Je bent bereid om regelmatig te reizen en een aantal dagen van huis te zijn.

Bedrijfsprofiel Edison

Voor lifetime development.

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

“Made by ...” betekent een korte terugverdientijd, lage onderhoudskosten en grote systeembeschikbaarheid.

Onze opdrachtgever levert al 125 jaar lang totaalpakketen voor het verwerken van bulkmateriaal ten behoeve van transport-, dosseer- en/of mengprojecten. Door een slimme combinatie van innovatie, operationele veiligheid en service is onze opdrachtgever van toegevoegde waarde voor haar klanten, zodat zij succesvol kunnen zijn. Onze opdrachtgever werkt nauw samen met haar klanten, zodat zij haar technologie en producten verder kan ontwikkelen.

Arbeidsvoorwaarden

  • Je krijgt een salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, rond de €2800 - €3600 ;
  • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison;
  • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,- ;
  • Je krijgt voldoende ruimte voor eigen initiatieven en ideeën.

Locatie

Amersfoort

Contactpersoon

Aalt van Veluw
T: (030) 8897 635
M: (06) 2479 0382

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.