Edison
Edison: ontwikkelt, ondersteunt en ontzorgt in bouw & industrie

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk meteen onze vacatures! 

Bouw Industrie Installatietechniek

Edison
Edison: ontwikkelt, ondersteunt en ontzorgt in bouw & industrie
Snel zoeken

Wijnand Rus

Wijnand  Rus
Naam: Wijnand Rus

Profiel:

Hallo, Ik ben Wijnand Rus , Ik werk nu 2 maanden voor Wolter en Dros Amersfoort via Edison bv.
Gek, als je bedenkt dat ik 3,5 maand geleden nog aan de andere kant van de wereld zat en de reis van mijn leven mocht maken.

Edison bv

Ik ben afgelopen zomer afgestudeerd vond ik een advertentie voor trainee bij Edison bv. Via de vacature kwam ik in contact met Wilfred pinkster, accountmanager bij Edison b.v. in Utrecht.
Na de eerste gesprekken met Wilfred, besloot ik eerst te gaan reizen.
Na mijn schitterende reis en ik net een week terug was in Nederland nam Wilfred contact met me op om te kijken wat we voor elkaar konden betekenen. Ondanks de financiële crisis kon Wilfred me vacatures aanbieden die goed bij me pasten en zo zat ik binnen 2 weken via Edison bij mijn eerste gesprek bij Wolter en Dros CTB. Het bedrijf waar ik nu al ruim 2 maanden werkzaam ben.

Wolter en Dros

Wolter & Dros is één van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Het dienstenpakket van Wolter & Dros omvat het gehele gebied van engineering, voorbereiding, uitvoering, inbedrijfstelling, onderhoud, beheer en exploitatie van technische installaties. Totaal werken er 1800 werknemers verspreid over 21 vestigingen.

Centraal Technisch Bureau (CTB)

Wolter en Dros CTB, Amersfoort waarvoor ik nu werk is gespecialiseerd in het realiseren van ingewikkelde, bijzondere en grotere installaties, zowel in Nederland als in het buitenland. Daarnaast heeft de afdeling specialistische kennis op het gebied van meet- en regeltechniek, energiemanagement, koeltechniek en brandbeveiliging.

Werkvoorbereider

Ik werk nu als werkvoorbereider bij de meet- en regeltechniek afdeling van Wolter en Dros CTB. Totaal werken er 30 werknemers op de meet- en regeltechniekafdeling. De werksfeer onder mijn collega’s is erg goed en ik ga iedere dag met erg veel plezier naar mijn werk. Naast de leuke sfeer heb ik ook veel technische diepgang op mijn werk, waardoor ik iedere dag veel bij leer.

Toekomst bij Wolter en Dros CTB

Omdat ik net van school kom moet ik nog erg veel leren. Ik ben nu dus nog afhankelijk van mijn collega’s. Mijn collega’s nemen de tijd voor me om dingen te leren en ze sturen me aan waar nodig is. In de toekomst is het de bedoeling dat ik zelfstandig een project oppak en hem technisch helemaal voorbereid. De carrière mogelijkheden binnen Wolter en Dros zijn erg goed en daarom ben ik erg blij met de keuze voor dit bedrijf.

Bezoekadres:

Koekoeksweg 2C
8084 GM 't HARDE

Postadres:

Stationsplein 2
3844 KR HARDERWIJK

Tel: 030 889 76 35
E-Mail: info@edisonbv.nl

Alkmaar
Klaar voor een (volgende) stap als calculator of kostendeskundige in de renovatie en verduurzamingsector? Wij zoeken versterking voor verschillende projecten en opdrachtgevers!
Bekijk deze vacature
Voor medewerkers en opdrachtgevers

Edison heeft oog voor jouw belang. Wij zoeken verbinding met jou en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Zowel voor jouw carrière als voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wij willen een significante bijdrage leveren in de (bouw)technische sector. Hoe bereiken we dat?

  • Door opdrachtgevers en medewerkers te ontwikkelen, ondersteunen en ontzorgen
  • Door oog te hebben voor duurzaam werken en de ontwikkeling van onze medewerkers
  • Door continu te investeren in persoonlijkheidscursussen, opleidingen en relevante teamtrainingen dragen we bij aan innovaties en verbeterslagen

Voor medewerkers Voor opdrachtgevers

Recente artikelen

23-04-2024
11-03-2024
1-02-2024
30-11-2023

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.