Edison
Edison: ontwikkelt, ondersteunt en ontzorgt in bouw & industrie

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk meteen onze vacatures! 

Bouw Industrie Installatietechniek

Edison
Edison: ontwikkelt, ondersteunt en ontzorgt in bouw & industrie
Snel zoeken

Jeroen Gootjes

Jeroen  Gootjes
Naam: Jeroen Gootjes

Profiel:

Hallo, ik ben Jeroen Gootjes. Ik heb HTS Werktuigbouwkunde gestudeerd in Utrecht na eerst HAVO en MTS werktuigbouwkunde te hebben afgerond.

Mijn afstudeerperiode heb ik bij een ingenieursbureau gedaan, waar ik vervolgens in dienst ben getreden. Ik heb daar 11 jaar gewerkt.

Op een gegeven moment had ik het gevoel dat het toch niet is wat ik graag zou willen. Ik stelde me de vraag of ik wel op mijn plek zat. Je kunt zeggen dat dat na 11 jaar een beetje aan de late kant is, maar sommige dingen gaan gewoon zo. De jaren vliegen voorbij, zonder dat je erg echt stil bij staat of het wel is wat je echt wilt.

Ik kwam er dus achter dat tekenaar/constructeur het toch niet was. Maar ja, wat dan wel? Dat is de moeilijkste vraag. Ik had het geluk dat ik vrij veel ben gedetacheerd, waardoor ik veel bedrijven van binnen heb gezien. Bij een van die bedrijven was er een functie als sales engineer, waarbij je als engineer ondersteuning biedt aan de verkopers.

Dat leek me wel wat: toch contact met de techniek, maar wat algemener. Ik kwam in contact met Wilfred Pinkster van Edison die eens voor mij rond ging kijken. Het was vrij lastig, omdat ik al 11 jaar in de engineering heb gezeten en de huidige markt werkt niet echt mee.

Maar Wilfred kwam toch met iets leuks: de functie sales enigneer op de spare parts afdeling bij Mondomix in Almere. Na een leuk gesprek leek het me wel wat en gelukkig was dat gevoel wederzijds. Mondomix is een bedrijf die machines maakt voor onder andere de voedselindustrie. Wavels, chocoladerepen, spekjes. De kans is groot dat die door een Mondomixmachine zijn gemaakt.

Nu ben ik 2,5 maand werkzaam en het bevalt prima. Klanten mailen hun opdrachten voor de reserve-onderdelen en ik moet er voor zorgen dat het naar hen wordt verzonden. Ik ben dus vanaf het begin van de opdracht totdat het wordt verzonden onderdeel van het proces en dat is erg leuk. Ondertussen leer ik veel van de machines, want het is allemaal erg specifiek en een goede kennis van de machines is erg belangrijk.

Ik ben blij dat ik de stap heb gezet om eens iets heel anders te gaan doen!

Bezoekadres:

Koekoeksweg 2C
8084 GM 't HARDE

Postadres:

Stationsplein 2
3844 KR HARDERWIJK

Tel: 030 889 76 35
E-Mail: info@edisonbv.nl

Almelo
Projectleider Nieuwbouw vanuit Almelo (regionale projecten)
Bekijk deze vacature
Utrecht (standplaats in overleg)
Elk Groep
Voor medewerkers en opdrachtgevers

Edison heeft oog voor jouw belang. Wij zoeken verbinding met jou en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Zowel voor jouw carrière als voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wij willen een significante bijdrage leveren in de (bouw)technische sector. Hoe bereiken we dat?

  • Door opdrachtgevers en medewerkers te ontwikkelen, ondersteunen en ontzorgen
  • Door oog te hebben voor duurzaam werken en de ontwikkeling van onze medewerkers
  • Door continu te investeren in persoonlijkheidscursussen, opleidingen en relevante teamtrainingen dragen we bij aan innovaties en verbeterslagen

Voor medewerkers Voor opdrachtgevers

Recente artikelen

11-03-2024
1-02-2024
30-11-2023
5-10-2023

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.