Updates

Training DISC

Na diverse vakinhoudelijke trainingen, was de wens van diverse teamleden om eens in te zoomen op persoonlijkheid en communicatie. Goed idee, dachten wij!

Afgelopen week hebben we daarom met ons team meer geleerd over DISC tijdens een leerzame trainingsavond. Dit hebben wij gehad onder begeleiding van Jan Paul en Roland van Stap In. Een geslaagde avond!

Wat is DiSC?

DISC geeft inzicht in het gedrag van mensen. Iedereen heeft namelijk zijn eigen drijfveren, persoonlijke kwaliteiten en manier van communiceren. DISC geeft aan hoe je doet, niet wie je bent. Het geeft weer hoe iemand overkomt in de communicatie met zijn of haar omgeving. De letters van DISC staan voor de gedragsvoorkeuren in communicatie.

D = Dominant
I = Invloedrijk
S = Stabiel
C = Consciëntieus.

De Trainingsavond

Voorafgaand aan de training hebben we allemaal een vragenlijst ingevuld. In de trainingsavond hebben we eerst een introductie gekregen over wat DiSC precies inhoudt. Daarna hebben wij onze eigen DiSC analyses ontvangen. Aan de hand van de analyses hebben we vergelijkingen gemaakt, bekeken hoe profielen op elkaar reageren, elkaar kunnen aanvullen en op welke wijze je het best kan samenwerken.

Er zijn concrete voorbeelden naar boven gekomen en besproken. Door de leuke setting en de relaxte sfeer kwamen de mooiste gesprekken naar boven. Er zijn verrassende resultaten uitgekomen! Ontzettend leerzame avond. En de resultaten? Die neemt iedereen weer mee in zijn of haar eigen ontwikkeling.

Graag bedanken wij Jan Paul en Roland voor het geven van een leerzame DISC cursus en bedanken wij iedereen die heeft deelgenomen!

Dus welke kleur ben jij?

Recente artikelen

11-03-2024
1-02-2024
30-11-2023
5-10-2023
Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.