Updates

Dit zijn de 4 beloftes van Edison!

Er zijn verschillende factoren die kunnen meespelen bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging. Daarom doen wij 4 beloftes: BOUW. Wij beloven betrokkenheid in onze relaties, ontzorging van onze medewerkers, uitdaging in jouw carrière en waarborging van jouw belang. 

Betrokkenheid 
Wij werken aan langdurige relaties samen met onze werkgevers en medewerkers, daarom vinden wij betrokkenheid belangrijk bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging. Gedurende het traject naar het zoeken van een nieuwe uitdaging denken wij met je mee tijdens elke stap onderweg.

Ontzorgen
Naast betrokkenheid zorgen wij voor ontzorging. Naast het vinden van de juiste uitdaging is een salarisstap voor velen een belangrijke factor om van baan te wisselen. Daarom kijken we naar jouw ervaring en ambities om het geschikte salaris te vinden wat aansluit bij jouw wensen. Daarbij bieden wij ook een auto van de zaak, een nieuwe laptop en telefoon en een goede pensioen regeling. 

Uitdagen
Ben je nooit uitgeleerd? Wij ook niet! Daarom bieden wij iedereen een opleidingsbudget om jezelf verder te ontwikkelen in je carrière. We willen jouw de kans geven om je vakmanschap verder te ontplooien. Met het budget van 2000,- euro zorgen wij ervoor dat je nieuwe cursussen, traingingen en opleidingen kan volgen. Dus wil jij jezelf verdiepen in een nieuw tekenprogramma? Dan ondersteunen wij jou! 

Jezelf continu blijven uitdagen in een vakgebied kan lastig zijn. Door te werken aan verschillende projecten kan je kijken in de keukens van verschillende opdrachtgevers. In korte tijd bouw je diverse nieuwe ervaringen op. 

Waarborgen van zekerheid
Dagelijks verbinden wij onze opdrachtgevers en onze medewerkers aan nieuwe projecten en opdrachten in de bouw, industrie en installatietechniek. Momenteel hebben wij meer dan 100 relaties met diverse organisaties door het hele land. Dat betekent dat wij voor jou de beste uitdaging kunnen vinden. 

Dat houdt in dat jij kan aangeven wat jij belangrijk en je eigen keuzes hierover kan maken. Ben je niet tevreden op jouw werkplek? Dan hebben wij altijd te mogelijkheid om te kijken naar nieuwe oplossingen. Vind je hybride werken heel belangrijk? Dan kijken we naar functies en uitdagingen die dat bieden. Want jij bent uiteindelijk de baas over je carrière en wij zullen je ondersteunen in jouw vervolg stap.

Deze beloftes zijn gebaseerd op wat wij jouw kunnen bieden tijdens het zoeken naar een nieuwe uitdaging. We zijn betrokken in jouw zoektocht, bieden mogelijkheden tot verdere ontwikkeling, we zullen je uitdagen en waarborgen jouw zekerheid. 

BOUW samen met Edison aan jouw carrière!

Recente artikelen

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.