Rotterdam

BIM Modelleur E

Reageer nu!

Functieomschrijving BIM Modelleur E

Als BIM Modelleur zorg jij het verzorgen van de meest up-to-date informatie op de bouwplaats. Jij zorgt ervoor dat alle benodigde data uit het model wordt gehaald, zoals bijvoorbeeld de inkooplijsten. Tevens visualiseer jij het ontwerp in 3D. Ook ben jij verantwoordelijk voor het genereren van data.

Je komt te werken bij integrale utiliteitsprojecten variërend van enkele duizenden euro's tot aan een miljoenen project. De projecten zullen bestaan uit winkelcentra, kantoorpanden, ziekenhuizen, etc. Bekende eerdere projecten zijn: De Markthal in Rotterdam en het Winkelcentrum Rotterdam Alexandria.

Functie eisen BIM Modelleur E

  • Je hebt een MBO 4 of HBO opleiding afgerond in de richting van Elektrotechniek;
  • Je hebt ervaring met AutoCad en/of met Revit;
  • Je hebt kennis van BIM.

Bedrijfsprofiel Edison

Voor lifetime development.

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

Bij deze organisatie hangt een gezellige werksfeer in een corporate omgeving. Er hangt een informele sfeer met leuke vrijdagmiddagborrels en gratis toegang tot diverse sportfaciliteiten. Je komt veel samen te werken met je teamgenoten.

Arbeidsvoorwaarden

  • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison;
  • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,- ;
  • Jij krijgt een salaris vanaf €2800,- bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Je komt te werken met grote utiliteitsprojecten.

Locatie

Rotterdam

Contactpersoon

Aalt van Veluw
T: (030) 8897 635
M: (06) 2479 0382

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.