Amsterdam

Allround Storingsmonteur

Reageer nu!

Functieomschrijving Allround Storingsmonteur

Als Storingsmonteur werk je in een ploegendienst aan werkzaamheden aan machines en installaties. Deze werkzaamheden vallen onder verschillende vakgebieden: mechanica, elektrotechniek, besturingstechniek, hydrauliek en pneumatiek. Wat voor jou, als Storingsmonteur, erg belangrijk is, is dat jij snel kunt analyseren wat de oorzaak van de storing is en deze storing vervolgens snel weet te verhelpen.

Het verhelpen van een storing door jij door middel van reparatie, vervanging van onderdelen of je regelt de installatie/machine bij. Jij brengt tevens advies uit hoe een dergelijke storing in het vervolg voorkomen kan worden of je past de tekeningen van de besturingsschema's zelf aan. Daarnaast bespreek jij voor en na elke dienst de bijzonderheden met je collega's.

Functie eisen Allround Storingsmonteur

  • Je hebt een MBO opleiding afgerond in de richting van Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek;
  • Je hebt ervaring met lassen;
  • Kennis van hydrauliek, pneumatiek en PLC besturingstechnieken worden gezien als pré;
  • Je hebt aantoonbare ervaring als storingsmonteur in een productieomgeving.

Bedrijfsprofiel Edison

Voor lifetime development.

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

Klantgericht, resultaatgericht en gericht op mens en milieu.

De meeste relaties noemen onze opdrachtgever, dé ideale samenwerkingspartner. Uit onderzoeken is gebleken dat dit voornamelijk komt door een ongeëvenaard productaanbod, de serviceverlening en de medewerkers.
Onze opdrachtgever is in Nederland de marktleider op het gebied van publieke bestrating. De middelen zijn dienend aan het doel: het realiseren van een door klanten gewenst totaal- of eindresultaat. Dit blijkt ook uit hun missie: ‘’Het bedrijf realiseert als professionele partner passende oplossingen voor een toonaangevende en duurzame inrichting van onze leefomgeving.’’

Arbeidsvoorwaarden

  • Je krijgt een salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, variërend tussen €2500,- en €3000,- ;
  • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison;
  • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,- ;
  • Je krijgt een veelzijdige en verantwoordelijke functie in een hecht team en binnen een solide onderneming.

Locatie

Amsterdam

Contactpersoon

Aalt van Veluw
T: (030) 8897 635
M: (06) 2479 0382

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.