Noord-Holland

Junior servicemonteur buitendienst pompen en pompsystemen

Reageer nu!

Functieomschrijving Junior servicemonteur buitendienst pompen en pompsystemen

Als Junior Servicemonteur ga je na een opleidingsperiode aan de slag met pompen en pompsystemen. Kort samengevat verricht je preventief en correctief onderhoud aan de apparaten. Storingen onderzoek je en je lost ze op. Vanwege de omvang en complexiteit van de pompen- en pompsystemen doe je één klus per dag. Natuurlijk komt het wel eens voor dat je er niet helemaal uitkomt, dit is geen probleem! Gelukkig heb je een kort lijntje met je collega van de technische ondersteuning die alle technische informatie en werkinstructies beheert. Hieronder lees je meer over de opleidingsperiode en andere werkzaamheden.

Als Junior Servicemonteur houd jij je bezig met het inbedrijfstellen van apparatuur. Je test gereviseerde en/of nieuwe machines. Daarnaast adviseer jij de klant op het gebied van optimalisatie van een installatie, reparaties, onderdelen en contracten.

Hoe ziet jou opleidingsperiode eruit? Je volgt een praktijkopleiding van zes tot negen maanden in de werkplaats van onze opdrachtgever, deze periode loop je mee met een Senior Servicemonteur. Na de opleidingsperiode begin jij met het zelfstandig oppakken van kleine klussen en vanuit daar bouw je naar meer zelfstandigheid.

Functie eisen Junior servicemonteur buitendienst pompen en pompsystemen

  • Je hebt een MBO+ opleiding afgerond in de richting van Engineering;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een VCA/ VCA VOL certificaat;
  • Je bent bereid tot reizen en offshore werken.

Bedrijfsprofiel Edison

Voor lifetime development.

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

We keep industry running!

Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf in technische, industriële (kapitaal)goederen), diensten en services, met het hoofdkantoor in Amsterdam. Het leveringsprogramma van onze opdrachtgever bestaat onder meer uit pompen, pompsystemen, compressoren, perslucht meet- en regelapparatuur, persluchtleidingen en slangen & koppelingen. Het verlenen van service en onderhoud op de geleverde apparatuur vormt een toegevoegde waarde voor de continue optimale bedrijfsvoering van de afnemers. Onze opdrachtgever is actief in zeer uiteenlopende industrieën.

Arbeidsvoorwaarden

  • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison;
  • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,- ;
  • Je krijgt de mogelijk om te werken vanaf huis, het kantoor staat in Amsterdam;
  • Je werkt in een prettige werkomgeving waar je jezelf kunt zijn en leuke collega’s!

Locatie

Noord-Holland

Contactpersoon

Aalt van Veluw
T: (030) 8897 635
M: (06) 2479 0382

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.