regio West-Midden-Nederland

Servicemonteur regulier onderhoud compressoren

Reageer nu!

Functieomschrijving Servicemonteur regulier onderhoud compressoren

Als servicemonteur ga je aan de slag met compressoren. Je doet preventief- en vooral correctief onderhoud aan de apparaten op locatie bij onze klanten. Niets is zo vervelend voor een klant dan dat de productie of behandelingen moeten worden gestaakt, omdat een compressor het begeeft. Jouw bezoek is daarom goud waard. Een leuk ‘weetje’: we verrichten succesvolle concurrentiereparaties en daarom weten (nieuwe) klanten ons goed te vinden.

Samengevat werk je vanaf huis en ben je veel onderweg. Dagelijks verricht jij zo’n 4 á 5 reparaties en 1 á 2 onderhoudsklussen. Daarnaast adviseer jij klant bijvoorbeeld over de optimalisatie van een installaties, de te verrichten reparaties, onderdelen of contracten.

Functie eisen Servicemonteur regulier onderhoud compressoren

  • Je hebt een MBO 4 opleiding afgerond in de richting van Mechatronica;
  • Je hebt aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je hebt een rijbewijs B en VCA diploma.

Bedrijfsprofiel Edison

Voor lifetime development.

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

We keep industry running!

Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf in technische, industriële (kapitaal)goederen), diensten en services, met het hoofdkantoor in Amsterdam. Het leveringsprogramma van onze opdrachtgever bestaat onder meer uit pompen, pompsystemen, compressoren, perslucht meet- en regelapparatuur, persluchtleidingen en slangen & koppelingen. Het verlenen van service en onderhoud op de geleverde apparatuur vormt een toegevoegde waarde voor de continue optimale bedrijfsvoering van de afnemers. Onze opdrachtgever is actief in zeer uiteenlopende industrieën.

Arbeidsvoorwaarden

  • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison;
  • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,- ;
  • Je krijgt de mogelijkheid om vanaf huis te werken, het kantoor is gevestigd in Amsterdam;
  • Een prettige werkomgeving waar je jezelf kunt zijn met leuke collega’s!

Locatie

regio West-Midden-Nederland

Contactpersoon

Aalt van Veluw
T: (030) 8897 635
M: (06) 2479 0382

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.