Noord-Holland

Servicemonteur

Functieomschrijving Servicemonteur

Voor onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar Servicemonteurs. Een werkdag als Servicemonteur ziet er zeer gevarieerd uit en geen dag is hetzelfde. Je werkzaamheden zullen afhankelijk zijn van jouw eigen wensen en behoeften. Zo kun je verantwoordelijk zijn voor het onderhoud en inspecties van bestaande machines en installaties. Ook kan het zijn dat jij bezig bent met de montage van nieuwe installaties. Of ben je onderweg van klant naar klant om daar de gevraagde service te verlenen. Herken jij jezelf in de volgende eigenschappen: Zelfstandig, resultaatgericht, klantgericht en sociaalvaardig? Dan kan het maar zo zijn dat wij bij een van onze opdrachtgever dé nieuwe uitdaging voor jou hebben liggen!

Graag kijk ik samen met jou naar jouw ambities en stellen wij een op maat gemaakt ontwikkelingsplan op voor jouw carrière.

Functie eisen Servicemonteur

  • Je hebt MBO niveau 4 Elektrotechniek, Mechatronica of Werktuigbouw afgerond;
  • Je hebt ervaring op het gebied van services en onderhoud;
  • Je bent bereid om op locatie te werken;
  • Je bent flexibel qua werktijden;
  • Je bent bereid om verder te leren en jezelf door te ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel Edison

Voor lifetime development.

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

Arbeidsvoorwaarden

  • Je krijgt een 40-urige werkweek;
  • Je krijgt een salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, variërend tussen de €2600,- en €3300,- ;
  • De functie is inclusief service auto;
  • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. een pensioenregeling via Edison;
  • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,-.

Locatie

Noord-Holland

Contactpersoon

Aalt van Veluw
T: (030) 8897 635
M: (06) 2479 0382

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.