Amsterdam

Werkvoorbereider Bouw

Topbaan

Functieomschrijving Werkvoorbereider Bouw

Allereerst verdiep je je zoveel mogelijk in een bouwkundig ontwerp. Heb je alle nodige informatie boven tafel? Dan ga je aan de slag met het maken van een voorbereidingsplanning. Welke materialen moet je eerst inkopen? Wat mogen die kosten? En welke mensen zijn hiervoor nodig? Verder houd je je hoofdzakelijk bezig met het inkopen en verschaffen van informatie. Ook ben je nauw betrokken bij de planning en het juiste verloop in de uitvoering. Je onderhoudt contact met leveranciers, vraagt offertes op die je vervolgens boordeelt en zorgt dat materiaal op tijd aanwezig is.
Vaak ben je te vinden op de bouwlocatie. Hier werk je nauw samen met onder meer de projectleider, engineer, hoofduitvoerder en de leidinggevend monteur. Je berekent of er meer- of minderwerk is, ziet erop toe dat de werkzaamheden volgens planning verlopen en checkt tussentijds ook of het financiële plaatje nog klopt. Je werkt op de meest uitdagende locaties van Nederland, denk aan universiteiten, grote commerciële kantoren, theaters en rechtszalen.
Je bent een belangrijke schakel tussen engineers, projectmanagement en je collega’s in de uitvoering en krijgt daarom veel verantwoordelijkheid. We zijn een integraal bedrijf (bouw- en installatietechniek) waarbij onderlinge samenwerking vanzelfsprekend is. Je werkt met de nieuwste programma’s zoals BIM en Revit. Wat jouw werk het allerleukste maakt? Geen dag is hetzelfde. En nog beter: als het project eenmaal af is, kun jij toch maar mooi zeggen dat je meegewerkt hebt aan een miljoenenproject.

Functie eisen Werkvoorbereider Bouw

• Minimaal een hbo-diploma bouwkunde of een vergelijkbaar niveau door ervaring.
• Tenminste drie jaar ervaring met werkvoorbereiding en complexe bouwprojecten binnen de utiliteit.
• Bij voorkeur kennis van Revit en BIM. Heb je hier nog geen ervaring mee? Geen probleem. Je collega’s helpen je met deze programma’s en je kunt (interne) trainingen volgen.
• Een rijbewijs B.

Bedrijfsprofiel Edison

Voor lifetime development.

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

We zijn groot, maar toch ook klein. En goed in wat we doen. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. Hier worden we alleen nog maar beter in. Onze focus ligt namelijk op verbeteren, verslimmen en verduurzamen. Dit doen we door vooruit te kijken en de gebruikers van de wegen, gebouwen en woningen die we bouwen en onderhouden centraal te stellen. Hun welzijn en wensen staan altijd voorop. Net als veiligheid. We zetten grote digitale stappen, bieden datagedreven diensten, gaan voor 100% circulair en energieneutraal bouwen en willen de beste werkgever zijn in onze sector. Onze kracht? Samenwerken en altijd naar elkaar blijven luisteren. Met plezier naar je werk gaan en de vrijheid om mee te denken, vinden wij belangrijk. Net als jouw verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk dat je doet. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan.

Arbeidsvoorwaarden

  • Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.
  • Je krijgt een salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, tussen de €3500,- en €4500,- ;
  • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison;
  • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,- ;
  • Je komt te werken op een uitdagend project.
  • Je komt in een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
  • Je krijgt een warm welkom: je krijgt letterlijk een welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject. Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.
  • Goede balans tussen werk en privé: we sturen je op tijd naar huis en houden het aantal overuren in de gaten.

Locatie

Amsterdam

Contactpersoon

Aalt van Veluw
T: (030) 8897 635
M: (06) 2479 0382

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.