Barneveld

Tekla Tekenaar Staalbouw

Nieuw

Functieomschrijving Tekla Tekenaar Staalbouw

Als Tekla-tekenaar verzorg je de technische uitwerking van onze projecten. Je zorgt er voor dat de projecten zodanig uitgetekend worden, dat deze aan de wensen van de klant voldoen. Maar dat niet alleen, je begrijpt dat een slimme en praktische manier van detailleren veel oplevert voor je collega’s van de productie en montage. Je ontvangt graag feedback, zodat je iedere dag nóg beter kunt worden. Je onderhoudt contacten met diverse partijen, zoals architecten, constructeurs, aannemers en collega’s. Communiceren is dus ook een vaardigheid die je goed beheerst. Daarnaast behoort ook het inmeten van maatvoering op locatie tot de werkzaamheden.

Kortom, een verantwoordelijke functie in een dynamisch en groeiend bedrijf waarin alle mogelijkheden voorhanden zijn voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden. Aan leerlingen wordt een specifiek opleidingsprogramma aangeboden.

Functie eisen Tekla Tekenaar Staalbouw

  • Je beschikt over MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Je kunt goed overweg met Tekla Structures of je bent bereid een cursus te volgen;
  • Je herkent je in de kenmerken creatief, flexibel en gedreven;
  • Je hebt affiniteit met staal - gevelbeplating & casco (beton)bouw.

Bedrijfsprofiel Edison

Voor lifetime development.

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is opgericht in 1978. Het bedrijf staat voor vakmanschap dat heeft geleid tot mooie projecten in architectuur, bouw en industrie. Het bedrijf is volop in bloei en wordt in diverse sectoren wordt ingeschakeld. He bedrijf fungeert als ontwerper, engineer, bouw en co-producent, maar vooral als creatieve meedenker in staalconstructies.


Staalconstructies voor bedrijfshallen, kantoren en woningen zijn dagelijks werk onder ons dak. Een aangename meerwaarde is onze ervaring met stalen trappen, balkons, balustrades, bruggen en artwork in staal, die we naadloos in elk ontwerpplan of bouwconcept kunnen inpassen.
Staal is bij onze opdrachtgever een compleet verhaal, vanaf het Programma van Eisen tot en met de nazorg en het onderhoud. Met hierbij de focus op een geïntegreerd ontwerp- en productieproces, maximale communicatie en minimale faalkosten

Arbeidsvoorwaarden

  • Je krijgt een salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, variërend tussen de €2700,- en €3900,- ;
  • Jij werkt in een fijne collegiale sfeer, waar regelmatig een moment voor gezelligheid is;
  • Jij krijgt 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;
  • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison;
  • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,-.

Locatie

Barneveld

Contactpersoon

Aalt van Veluw
T: (030) 8897 635
M: (06) 2479 0382

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.