Genemuiden

Werkvoorbereider WTB Utiliteit

Nieuw

Functieomschrijving Werkvoorbereider Utiliteit

In de voorbereidingsfase heb je veel contact met de klant die jij adviseert over alle mogelijke installaties en toe te passen technieken. Met deze kennis zorg je vervolgens voor het ontwerp en de planning van je project. Om een optimaal werkende installatie te leveren ga je met jouw kennis de markt op, op zoek naar de juiste materialen en werktuigen. De collega’s in de uitvoering worden helemaal blij van jou wanneer jij ervoor zorgt dat materiaal en materieel beschikbaar is op het juiste moment en op de juiste plek.

Voor de klant, de uitvoering en intern ben en blijf je het eerste aanspreekpunt.

Tijdens de uitvoering werk je nauw samen met het projectteam.

Je bent een tevreden persoon wanneer de projecten op tijd, binnen budget en met een tevreden klant worden afgerond.

Voor jou zijn het vervaardigen van ontwerpvoorstellen op hoofdlijnen, detailberekeningen en werktekeningen een plezier om aan te werken. Het onderhouden van contacten en het meedenken aan ontwerpen is voor jou vanzelfsprekend.

Als je iets wilt weten klim je in de telefoon en bel je leveranciers, net zo lang tot je tevreden bent met de oplossing. Een gezonde dosis humor is jou niet vreemd. Die kan je namelijk goed gebruiken op de afdeling.

Het team Utiliteit bestaat uit 12 collega’s met humor die allemaal vol trots werken aan mooie utilitaire opdrachten van opdrachtgevers waar we jaren lange relaties mee hebben.

Functie eisen

  • een afgeronde opleiding MBO 4 richting installatietechniek
  • aantoonbare ervaring als werkvoorbereider
  • ervaring met Vabi is een mooie aanvulling op jou kennis
  • in het bezit van of het bereidt zijn tot het halen van de MIT-W
  • Wonend binnen een straal van 50km van Genemuiden/Kampen
  • Ervaring met distributiesystemen is een pré

Bedrijfsprofiel Edison

Voor lifetime development.

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris in de range van € 2.700 tot € 3.700 euro bruto.
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen.
  • Een contract voor onbepaalde tijd! We hebben er vertrouwen in dat zowel jij als wij volmondig ja kunnen zeggen en vertrouwen in elkaar hebben.
  • Een fantastische werkplek een splinternieuw pand
  • Alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen
  • Een gesprek op een bouwplaats zodat je gelijk kan zien wat het resultaat kan zijn van je werk
  • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door eventueel een gezamenlijk opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,-

Locatie

Genemuiden

Contactpersoon

Lassche
T: (06) 4086 1951
M: (06) 4086 1951

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.