Maarssen

Ervaren Werkvoorbereider - Projectleider Bouw

Nieuw

Functieomschrijving Ervaren Werkvoorbereider - Projectleider Bouw

Als ervaren werkvoorbereider/ projectleider Bouw ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van één of meerdere projecten. Je monitort de kwaliteit en voortgang van je projecten en stuurt bij indien nodig. Je communiceert daarbij helder met de klant en het projectteam, waar je operationeel leiding aan geeft. Binnen dit team bied je ruimte voor inbreng van eigen ideeën en initiatief. Hierdoor weet je met je collega’s slimme en duurzame oplossingen te bedenken. Je werkt continue aan je netwerk en gebruikt je commerciële voelsprieten, waardoor je nieuwe kansen voor (vervolg)opdrachten snel signaleert en benut. In tenderfases adviseer je over de haalbaarheid en de aanpak van projecten. Je werkt aan diverse projecten tegelijkertijd in nieuwbouw, renovatie en restauratie- vanaf de zomer start er een groot project met de nieuwbouw van 50 appartementen - ook daar mag jij je tanden in vastbijten!

Functie eisen Ervaren Werkvoorbereider - Projectleider Bouw

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van Bouwkunde;
  • Je hebt aantoonbare ervaring in het zelfstandig leiden van projecten;
  • Je bent bouwtechnisch en financieel deskundig en vindt het leuk om uitdagingen aan te gaan en processen te dynamiseren;
  • Je hebt ervaring met verschillende contractvormen, risico - en contractmanagement en adviseures;

Bedrijfsprofiel Edison

Voor lifetime development.

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

Dagelijks zijn we bezig met de toekomstplannen van onze klanten! Hoe willen ze wonen, werken, leren en recreëren? Vanuit de samenwerking bouwen we mee aan de toekomst van onze klanten. Dat doen we al sinds 1900. Onze specialismen zijn renovatie en verbouw, restauratie, nieuwbouw en onderhoud. We hechten aan wederzijds vertrouwen en langdurige relaties; afspraak is afspraak. Want samen bereik je méér. Vanwege de verdere groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven projectleider, bij wie samenwerken in de genen zit! We nodigen ook werkvoorbereiders met een aantal jaar ervaring, die graag door willen groeien naar projectleider, uit om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

  • Je krijgt een salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, tussen de €3900,- en €5200,- ;
  • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. een pensioenregeling via Edison;
  • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,- ;
  • Je krijgt de beschikking over een lease auto, laptop en telefoon.

Locatie

Maarssen

Contactpersoon

Aalt van Veluw
T: (030) 8897 635
M: (06) 2479 0382

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.