Amsterdam

Inspecteur / Onderhoudskundige Vastgoed en Onderhoud (NEN2767)

Reageer nu!

Functieomschrijving

Inspecteren:

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het toezien bij en uitvoeren van inspecties. Wel zijn wij van mening dat de onderhoudsdeskundige een goed beeld moet hebben door zelf ter plaatsen te zijn en zelf inspecties uit te voeren. Inspecties: QuickScan, NEN2767, Houtrot, verfsystemen, inmetingen.

Registratie inspectiegegevens:

Je bent verantwoordelijk voor complete gegevens van het project. Hieronder wordt verstaan het controleren en verwerken van de aangeleverde gegevens. Ook het maken van CVO scores a.d.h.v. NEN2767 inspecties.

Technische beoordeling en technische oplossingen aandragen:

Als inspecteur/onderhoudsdeskundige dien je de technische problemen binnen een complex te herkennen en op basis van kennis en ervaring technische oplossingen voor te dragen.

Calculatie:

Binnen de activiteiten van een inspecteur/onderhoudsdeskundige is het aanleveren van de juiste data voor het maken van een juiste calculatie één van de belangrijkste taken. Bij jou ligt de verantwoordelijkheid om de calculatie juist te voorzien en in voorkomende gevallen zelf een calculatie te maken.

Functie eisen

Zelfstandig i.c.m. proactief:

Wij werken in een team, maar een inspecteur/onderhoudsdeskundige moet zelfstandig in staat zijn om complete inspecties en calculaties te kunnen maken. Loop je vast staat het team natuurlijk klaar om het samen op te pakken, maar de verantwoordelijkheid en het initiatief ligt bij jou.

Leergierig:

Als organisatie proberen wij onszelf dagelijks uit te dagen om beter te worden, hierdoor staan we niet stil en hierbij verwachten we flexibiliteit van onze medewerkers.

Nauwkeurig:

Als inspecteur/onderhoudsdeskundige ben je verantwoordelijk voor een juiste technische beoordeling en een complete calculatie.

Specialistisch:

Als inspecteur/onderhoudsdeskundige ben je de technisch specialist in de voorbereiding. Samen met de projectleider planvoorbereiding en de adviseur kwaliteit en verduurzaming ben je verantwoordelijk voor het beste plan voor het desbetreffende complex.

Samenwerken:

Niet alleen in onze organisatie werken wij in teamverband, maar ook met onze opdrachtgevers. Het werken in RGS en Co-making vraagt een andere houding en brengt je veel collega’s.

Wij vragen daarnaast:

• MBO-4/HBO Bouwkunde werk- en denkniveau;

• Meerjarige ervaring in een soortgelijke rol (schildertechnisch, energetisch,

bouwkundig) is een pre;

• Bij voorkeur ervaring met Gilde/Handsoft Pro;

• Administratief en digitaal vaardig;

• Oplossingsgericht en goed kunnen samenwerken;

• Je kan projecten evalueren en op basis daarvan verbeteringen doorvoeren.

Bedrijfsprofiel Edison

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een toonaangevend en financieel gezond familiebedrijf die al 60 jaar actief is als betrouwbaar vastgoedonderhoudsbedrijf op het gebied van renovatie, verduurzaming, (gevel)onderhoud en energiebesparing. De klanten van de vestiging Zwolle Corporaties zijn woningbouwcorporaties. Zij werken steeds vaker in vernieuwende samenwerkingsverbanden zoals RGS. Zo ontzorgen onze opdrachtgever klanten op het gebied van planvorming tot oplevering aan bestaand vastgoed. De opdrachtgever heeft een lange termijn focus, is sterk klantgericht, heeft een uitstekende marktreputatie en heeft betrokken, vakkundige en creatieve medewerkers. Binnen de organisatie hebben zij oog en zorg voor de medewerkers. Zij hebben een no-nonsense bedrijfscultuur, een aanpakkers mentaliteit, korte communicatielijnen en een prettige werksfeer. De vestigingen worden vanuit Zwolle ondersteund door professionals op het gebied van Commercie, Financiën, ICT en HRM.

Voor onze vestiging in Zwolle zoeken wij een zelfstandig werkende Inspecteur /onderhoudskundige voor planmatig onderhoud, energetische en renovatieprojecten. Ben jij die een gedreven professional die wil werken bij een bedrijf die volop in ontwikkeling is, werkt met vernieuwende concepten en in RGS? Wil je werken in een leuk team met humor en waar samenwerking voorop staat?

Arbeidsvoorwaarden

  • Je krijgt een salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, variërend tussen de €2800 - €4500;
  • Je krijgt een auto en telefoon van de zaak;
  • Je krijgt een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. een pensioenregeling via Edison;
  • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door eventueel een gezamenlijk opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,-;
  • Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatieven en ideeën.

Locatie

Amsterdam

Contactpersoon

Lassche
T: (06) 4086 1951
M: (06) 4086 1951

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.