Utrecht

Kopersbegeleider Utrecht

Topbaan

De functie

Als kopersconsulent(e) ben je het eerste aanspreekpunt voor de kopers van onze woningen of appartementen. Je speelt een belangrijke rol in het professioneel en op innovatieve wijze begeleiden van onze kopers tijdens de gehele ‘klantreis’. Het gaat om het geven van aandacht, het is immers een van de belangrijkste grootste uitgaven die mensen in hun leven zullen doen. Jij geeft ze het gevoel van welkom, oprechte interesse in hun woonwensen en meedenkend vanuit beschikbaar budget en (bouw-)technische en innovatieve mogelijkheden.

Je bent onderdeel van het projectteam en dat betekent dat je tenminste 1 keer per week overlegt met het voorbereiding- en bouwtechnisch uitvoeringsteam. Omdat veel van onze projecten uit eigen vastgoedontwikkeling komen, ben je al in een vroeg stadium betrokken. Daardoor is er ook ruimte om mee te denken in uitbreidingsopties en goede optielijsten op te stellen. Dit allemaal om de brug te kunnen slaan tussen het bouwproces en de wensen en verwachtingen van de koper. Gedurende het hele project, na de aankoop tot de oplevering, ben je de spil in de contacten met de kopers, alles met als doel een tevreden klant!

Wat verwachten wij van jou

  • Afgeronde opleiding MBO Bouwkunde
  • Je bent commercieel, representatief en een prettige gesprekspartner;
  • Je bent in staat diverse stakeholders intern en extern tevreden te houden en weet de positieve energie die jij hieruit trekt over te brengen op je klanten en collega’s;
  • Je vind het leuk om creatieve oplossingen te bedenken en bent in staat dit te organiseren.

Bedrijfsprofiel

Dit bouwbedrijf is vooruitstrevend qua projecten en technieken; een 4e generatie familiebedrijf. Het bouwbedrijf richt zich op de B2B en B2C sector en realiseert hoofdzakelijk utiliteits- en appartementengebouwen in een straal van ongeveer 1 uur rond Kampen. Het betreft projecten met een aanneemsom tot circa 8 miljoen euro. De organisatie kenmerkt zich als gedreven, plat, dynamisch en ambitieus.

Bedrijfsprofiel Edison

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een salaris tussen de €2.500 en €3.800 per maand;
  • Laptop, telefoon, pensioenregeling en representatieve auto van de zaak;
  • Een opleidingsbudget tot €2.000 via Edison in het 1e jaar;
  • Een solide en gezond bedrijf dat volop in groei is;
  • Korte en heldere communicatielijnen ineen platte organisatie;
  • Een positief no-nonsense werkklimaat;

Locatie

Utrecht

Publish date

18.11.2021

Contactpersoon

Aalt van Veluw
T: (030) 8897 635
M: (06) 2479 0382

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.