Zwolle

Calculator Conceptuele Woningbouw

Nieuw

Functieomschrijving Calculator Conceptuele Woningbouw

Als calculator bij onze opdrachtgever ben jij verantwoordelijk voor de prijsvorming van onze conceptuele woningbouw. Er zijn uitdagende projecten, variërend in complexiteit, diversiteit en omgeving. Daar deins jij dus niet voor terug. Gelukkig maar, want je houdt je naast het calculeren ook bezig met het verbeteren van processen rondom calculatie en krijg je een vrijbrief om gevraagd en ongevraagd advies te geven aan ons Woon4D-team.

Als calculator van onze conceptuele woningbouw houd jij je dagelijks bezig met:

  • Opstellen van ramingen op basis van voorlopige stukken;

  • Aanvragen en verwerken van offertes;

  • Uitrekenen van materialen en hoeveelheden;

  • Opstellen van werk- en inschrijfbegrotingen op basis van bestekken en tekeningen voor conceptuele woningbouw;

  • Rapporteren van verbeterpunten, eventuele afwijkingen en het doen van voorstellen o.b.v. een analyse tussen de raming en calculatie.

Om de functie nog meer afwisseling te geven, ben jij ook verantwoordelijk voor het tijdig aanbieden van de kostprijs van projecten. Jij hebt een goed gevoel voor de juiste prijs/kwaliteitsverhouding. Dat heb je ook nodig bij het opstellen van een realistisch projectbudget, waarin jij ook een adviserende rol hebt.

Een diverse functie voor een calculator!

Functie eisen Calculator Conceptuele Woningbouw

  • Je hebt een meedenkende houding;
  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, met voorkeur richting Bouwkunde of Werktuigbouwkunde;
  • Je durft initiatief te nemen en (on)gevraagd advies te geven bij het verbeteren van het calculatie proces;
  • Het is een pré als je bekend bent met Navision en/of Kraan

Bedrijfsprofiel Edison

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een sterk regionaal bouwbedrijf. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van woningbouw, woningverbetering, transformaties en onderhoud. Ook al is het bedrijf onderdeel van een grotere holding, ze hebben hun eigen identiteit en bedrijfscultuur. Het staat voor teamwork, korte communicatielijnen, groot verantwoordelijkheidsbesef en werkplezier. Onze opdrachtgever vindt het belangrijk dat hun medewerkers de ruimte krijgen voor ontwikkeling. Daarom investeren zij volop in de medewerkers en stimuleren zij eigen initiatieven en ideeën. Ontwikkeling, uitdaging en werkplezier zijn pijlers waarop het bedrijf steunt.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris in overleg;
  • De mogelijkheid om thuis te werken in overleg;
  • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison;
  • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin word je ondersteund door Edison door middel van een persoonlijk opleidingsbudget van €2000,- ;
  • Je krijgt voldoende ruimte voor eigen initiatieven en ideeën;
  • Je komt te werken in een energieke en informele werkomgeving.

Locatie

Zwolle

Publish date

18.11.2021

Contactpersoon

Hoste
T: (06) 3853 2070
M: (06) 3853 2070

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.