Rijssen

Ervaren Projectleider Bouw

Reageer nu!

Functieomschrijving Ervaren Projectleider Bouw

Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van één of meerdere projecten. Je monitort de kwaliteit en voortgang van de bouwprojecten.

Je start je dag met je projectteam op de bouw. Je bespreekt de laatste prioriteiten voor die dag en geeft daarbij je collega's de ruimte voor eigen ideeën en inbreng. Samen proberen jullie preventief te werken en zo duurzaam mogelijk. Voor veranderen in planning of werkzaamheden kan jij eenvoudig communiceren met de klant en het projectteam.

Connectie maken met andere mensen is voor jou eenvoudig. Je werkt continu aan je netwerk en zoekt daarin nieuwe kansen voor (vervolg)opdrachten. Tijdens tenderfases adviseer je over de haalbaarheid en de aanpak van projecten vanuit je ervaringen. Je werkt aan diverse projecten zowel in de nieuwbouw, renovatie als restauratie.

Functie eisen Ervaren Projectleider Bouw

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van Bouwkunde;
  • Je hebt ervaring in het zelfstandig leiden van projecten;
  • Je bent bouwtechnische en financiële kennis;
  • Je hebt ervaring met verschillende contractvormen, risico - en contractmanagement en adviseurs;

Bedrijfsprofiel Edison

Voor lifetime development.

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

Arbeidsvoorwaarden

* Werken in een ambitieuze en gedreven werkomgeving;
* Ruime ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden met een persoonlijk budget tot € 2000,-;
* Een leaseauto, laptop en telefoon van de zaak;
* Eigen ondernemerschap met veel vrijheid in jouw rol;
* Een salaris van € 3500 tot € 5250 bruto;
* Veel werkplezier in een gezellig team!

Locatie

Rijssen

Publish date

26.11.2021

Contactpersoon

Hoste
T: (06) 3853 2070
M: (06) 3853 2070

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.