't Harde

Uitvoerder Planmatig Onderhoud

Nieuw

Functieomschrijving Uitvoerder Planmatig Onderhoud

In de rol Uitvoerder PO Ben je omgevings- en risicobewust en kan je goed plannen en organiseren. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken tijdens de uitvoering van jouw project. Je bent in staat werkmethodes te bepalen, detailplanningen te maken en je organiseert toolboxmeetings. Daarnaast communiceer je met bewoners en heb jij goed contact met de opdrachtgever.

Functieomschrijving Uitvoerder Planmatig Onderhoud

  • Je hebt een MBO opleiding, bij voorkeur in de richting van Bouwkunde of bewezen competenties;
  • Je hebt enkele jaren ervaring in een rol als Uitvoerder Planmatig Onderhoud;
  • Je bent het bezit van een VCA VOL certificaat of bent bereid deze op onze kosten snel te halen;
  • Je bent communicatief sterk en besluitvaardig.

Bedrijfsprofiel Edison

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

Door medewerkers en organisatie op een duurzame manier te blijven ontwikkelen leveren wij een significante, positieve bijdrage in de (bouw)technische sector.

Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

Spraakmakend werk, dat voert onze opdrachtgever uit! Zowel in de eigen regio, maar ook in grote steden als Utrecht en Amsterdam. Weet je dat we breed georiënteerd zijn en projecten uitvoeren voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud? We werken veel samen met woningcorporaties, bedrijven en hotels. En jij kunt er in het vervolg ook bij zijn.

Arbeidsvoorwaarden

  • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison; ook een leaseauto behoort tot de mogelijkheden;
  • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,- ;
  • Je krijgt voldoende ruimte voor eigen initiatieven en ideeën;
  • Je komt te werken in een hechte en informele werkomgeving.

Locatie

't Harde

Publish date

17.12.2021

Contactpersoon

Lassche
T: (06) 4086 1951
M: (06) 4086 1951

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.