Utrecht

Werkvoorbereider Planmatig Onderhoud

Nieuw

Functieomschrijving Werkvoorbereider Planmatig Onderhoud

Als werkvoorbereider Planmatig Onderhoud houd jij je bezig met A-Z werkvoorbereiding van de projecten zoals het maken van voorbereidings- en uitvoeringsplanning, opstellen en vastleggen van (inkoop) overeenkomsten en inkoop. In deze zeer brede rol ben jij van alle markten thuis. Van inkoopgesprekken tot het coördineren van onderaannemers tot het bepalen van materieelinzet, het bewaken van kosten en het signaleren- en registreren van meer- en minderwerk.

Functieomschrijving Werkvoorbereider Planmatig Onderhoud

  • Je hebt een mbo-opleiding afgerond, bij voorkeur in de richting van bouwkunde of je hebt specifieke vakdiploma’s;
  • Je hebt gerichte werkervaring op het vlak groot onderhoud;
  • Je wilt jezelf ontwikkelen tot werkvoorbereider in de breedste zin van het woord.

Bedrijfsprofiel Edison

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

Door medewerkers en organisatie op een duurzame manier te blijven ontwikkelen leveren wij een significante, positieve bijdrage in de (bouw)technische sector.

Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

Spraakmakend werk, dat voert onze opdrachtgever uit! Zowel in de eigen regio, maar ook in grote steden als Utrecht en Amsterdam. Weet je dat we breed georiënteerd zijn en projecten uitvoeren voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud? We werken veel samen met woningcorporaties, bedrijven en hotels. En jij kunt er in het vervolg ook bij zijn.

Arbeidsvoorwaarden

  • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison; ook een leaseauto behoort tot de mogelijkheden;
  • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,- ;
  • Je krijgt voldoende ruimte voor eigen initiatieven en ideeën;
  • Je komt te werken in een hechte en informele werkomgeving.

Locatie

Utrecht

Publish date

20.12.2021

Contactpersoon

Aalt van Veluw
T: (030) 8897 635
M: (06) 2479 0382

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.