Kampen

Field Operator

Nieuw

Functieomschrijving Field Operator

Als Field Operator houd je je bezig met het instellen, bedienen, controleren en onderhouden van de processen van het grotendeels geautomatiseerde silocomplex. Je bewaakt de processen in de installatie en grijpt in wanneer dat nodig is. Ook voer je kwaliteitscontroles uit van de machines die nodig zijn bij de op- en overslag. Een field operator weet precies hoe de installatie in elkaar zit, zowel globaal als op technisch gebied. Je ziet storingen en verhelpt kleine technische problemen gewoon zelfstandig, dat is voor jou geen probleem!

Verantwoordelijkheden als Field Operator zijn:

  • Laden en lossen van schepen en vrachtwagens;
  • Het uitvoeren van werkzaamheden in de regelkamer als aan het proces als field operator;
  • Controle rondes uitvoeren en storingen constateren en op te lossen;

Als Field Operator bij dit bedrijf werk je voornamelijk met veevoedergrondstoffen in bulk.

Functie eisen Field Operator

  • Een afgeronde mbo-opleiding werktuigbouwkunde is een pré
  • Ervaring als monteur, field operator of in de agrarische sector is een pré;
  • Je werkt makkelijk samen en denkt in oplossingen;
  • Je houdt van een nuchtere werkomgeving waar een gezonde werkmentaliteit heerst.

Bedrijfsprofiel Edison

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

Door medewerkers en organisatie op een duurzame manier te blijven ontwikkelen leveren wij een significante, positieve bijdrage in de technische sector.

Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

De opdrachtgever is gespecialiseerd in op- en overslag van bulkgoederen, wat zich voornamelijk richt op de veevoedersector. Als logistiek dienstverlener bieden zij op- en overslagdiensten en diverse bewerkingsmogelijkheden, waarbij kwaliteit en flexibiliteit voorop staan.

Het bedrijf is in de jaren 80 opgericht. Daarmee heeft het al een lang bestaansrecht. Het bedrijf is zich erg bewust van de nieuwe trends en volgt dit op de voet. Op het gebied van voedselveiligheid heeft het bedrijf veel geïnvesteerd in haar medewerkers en locaties. Zo kunnen zij met elkaar de kwaliteit van de voedselveiligheid garanderen naar hun klanten.

Werken bij dit bedrijf betekent dat je flexibel bent, weet dat er serieus omgegaan moet worden met de producten, maar ook zeker houdt van plezier onderling.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een solide en gezond bedrijf dat volop in groei is;
  • Korte en heldere communicatielijnen in een platte organisatie;
  • Een zelfstandige, gevarieerde en verantwoordelijke functie;
  • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. km vergoeding en een pensioenregeling via Edison;
  • Je krijgt volop ruimte voor zelfontwikkeling, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,-

Locatie

Kampen

Publish date

04.01.2022

Contactpersoon

Lassche
T: (06) 4086 1951
M: (06) 4086 1951

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.