Amersfoort

Projectleider Installatietechniek

Reageer nu!

Functieomschrijving Projectleider Installatietechniek

Op zoek naar een passende uitdaging als Projectleider Installatietechniek? Wil je graag jezelf ontwikkelen? Lees dan verder!

Als Projectleider zorg je ervoor dat installatieprojecten bij klanten worden afgerond: dit kan gaan om ziekenhuizen, datacentra, woningen, kantoorpanden of scholen. Wil jij liever werkzaam zijn bij onderhouds- of renovatieprojecten, bel ons dan even voor de opties!

Er is genoeg afwisseling: De ene keer ben je in het veld bij de klant en dan weer op het kantoor met je projectteam. Je weet goed mee te veren in tussen de wensen van de klant en de afgesproken opleverdatum.

In jouw rol als Projectleider organiseer je de projectorganisatie. De grootte van je projecten is afwisselend. Je blijft steeds navigeren tussen de voortgang in tijd, geld, kwaliteit, scope en risico van projecten. Verantwoordelijkheden die hierbij komen kijken zijn:

  • Het opstellen van projectplannen met de passende projectdoelstellingen, planningen en beheersplannen;
  • Rapporteren/evalueren over de voortgang van projecten.
  • Leidinggeven aan je projectteam;

Functie eisen Projectleider Installatietechniek

De organisatie zoekt een Projectleider die ervaring is en wat complexere projecten wil of iemand die wel wat ervaring heeft opgedaan maar zich verder wil ontplooien. Daarvoor zijn dan de volgende wensen:

  • Een afgeronde MBO+ opleiding richting Installatietechniek;
  • Minstens 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol;
  • Beschikt over commercieel inzicht;
  • Planmatig vermogen en weet hierin de belangen van de stakeholders af te wegen.

Bedrijfsprofiel Edison

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

Door medewerkers en organisatie op een duurzame manier te blijven ontwikkelen leveren wij een significante, positieve bijdrage in de (bouw)technische sector.

Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een middelgroot en modern bedrijf. Dat betekent voor jou dat jij op de hoogte blijft van en ervaring blijft opdoen met de nieuwere technieken en installaties.

Het team vindt het belangrijk om goed met elkaar om te gaan. Je kunt rekenen op enthousiaste collega's. Stuk voor stuk loyale vakmannen en -vrouwen die klaar staan voor elkaar, de klanten en het bedrijf.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt als Projectleider bij deze installateur een plek in een gezellige en groeiende organisatie. Daarbij mag je rekenen op veel kansen en diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je gaat aan de slag met uitdagende projecten. Daarbij hoort een passende beloning:

  • Het bruto maandsalaris is bespreekbaar en afhankelijk van je ervaring - ca. tussen €3.000 - €4.500;
  • Fulltime functie van 40 uur per week voor de lange termijn (In overleg 32 uur);
  • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison; ook een leaseauto behoort tot de mogelijkheden;
  • Je krijgt een laptop en telefoon van de zaak;
  • Mogelijkheden voor verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling d.m.v. cursussen. Hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2.000;

Locatie

Amersfoort

Publish date

05.01.2022

Contactpersoon

Aalt van Veluw
T: (030) 8897 635
M: (06) 2479 0382

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.