Zwolle

Projectcoördinator Utiliteit

Functieomschrijving

Als projectcoördinator Utiliteit ben je samen met de projectleider en uitvoerder verantwoordelijk voor de vlekkeloze realisatie van één of meerdere projecten. Deze projecten kunnen complexe woningbouw of utilitaire werken zijn. Ieder project waar jij aan werkt heeft weer een andere uitdaging. Zo werk je het ene moment aan utilitaire woningbouw in een bewoonde omgeving, het volgende moment bouw je aan bijvoorbeeld een ziekenhuis met een hoge duurzaamheidsambitie. Je werkt graag samen met mensen, dat zijn natuurlijk je eigen collega’s maar ook externe adviseurs, bouwpartners en leveranciers, en je bent gek op techniek. In het projectteam ben jij de rechterhand van de projectleider en coördineer jij jouw projecten. Dit doe je door het voorbereidingstraject procesmatig en technisch te managen. Jij zorgt ervoor dat alle disciplines op elkaar zijn afgestemd én bij elkaar komen op het juiste moment, zodat het uitvoeringsteam op de bouw aan de slag kan. Dit betekent dat je je ook bezighoudt met de planningen van het project, je bereidt de inkoop voor het project voor en je bewaakt samen met de projectleider ook de financiële voortgang van het project. Dit alles bij elkaar maakt dat jij als projectcoördinator een belangrijke schakel in het team bent!

Functie eisen

Nauwkeurig, heldere communicatie en een doel- en klantgerichte houding, het zit allemaal in jouw DNA. Je hebt oog voor details, bent creatief, leergierig en een kanjer in plannen en organiseren. Je hebt geen enkele moeite met deadlines en tijdsdruk en je houdt ervan om samen het beste resultaat te bereiken. En natuurlijk ben jij enthousiast. Zo enthousiast dat je het hele projectteam daarin meeneemt.

Je beschikt in ieder geval over een afgeronde MBO-opleiding bouwkunde aangevuld met minimaal drie jaar werkervaring. Om je werk goed uit te kunnen voeren heb je kennis van planningstechnieken, Solibri en Revit. Je bent goed onderlegd wanneer het gaat om bouwfysica, bouwmaterialen en -systemen.

Bedrijfsprofiel Edison

Voor lifetime development.

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding.

Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

We verwachten veel van onze projectcoördinator Utiliteit en leggen de lat hoog wanneer het gaat om jouw opleiding, ervaring en competenties. Daar bieden we ook écht wat voor. Als je bij ons werkt, dan ga je aan de slag bij een ontwikkelende bouwer die tot de top van Nederland behoort. Natuurlijk krijg je een goed concurrerend salaris. Wij bieden je zekerheid bij een solide bedrijf en vinden de balans tussen werk en privé belangrijk. Als jij je goed voelt, dan voelen wij ons goed. We hebben oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling en vieren samen successen.

Arbeidsvoorwaarden

  • Je krijgt een salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, variërend tussen de €2.750- €4.250;
  • Je krijgt een auto en telefoon van de zaak;
  • Je krijgt een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. een pensioenregeling via Edison;
  • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door eventueel een gezamenlijk opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,-;
  • Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatieven en ideeën.

Locatie

Zwolle

Publish date

03.03.2022

Contactpersoon

Lassche
T: (06) 4086 1951
M: (06) 4086 1951

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.