Lemelerveld

Commercieel Bouwkundige

Nieuw

Functieomschrijving Commercieel Bouwkundige

Als Commercieel Bouwkundige ben je verantwoordelijk voor het calculeren van projecten en het voorbereiden van offertes. Je bent actief in de voorbereidingen met het doorrekenen van de projecten en het uitwerken van offertes conform de opdracht van de klant en de richtlijnen. Daarnaast regel jij de vergunningen. Dit alles met het doel om zoveel mogelijk de opdrachten binnen te halen tegen een rendabele prijs, juiste tijdnormen en juiste prijsstelling van materiaal!

Je vindt het prettig om te netwerken en weet ook gebruik te maken van je bestaande netwerk.

Tijdens de start van het project ben je op de hoogte van de planning van de de opdrachtgevers en projectleiders en pas je de werkzaamheden in. Voor de projecten inventariseer je welke materialen nodig zijn om het project succesvol af te ronden. Daarom is het belangrijk dat jij weet af te stemmen met de buitendienst. Focus op goede en warme overdrachten zijn daarom van groot belang. Daarom heeft de afdeling een vaste dag in de week waarin er persoonlijk wordt overlegd met de medewerkers buiten. Kwaliteit en goede samenwerking vinden de collega's van het bedrijf prettig!

Je komt te werken in een team van 6 andere collega's. Op kantoor zijn er totaal 25 collega's en er zijn ca. 90 collega's in de buitendienst.

Het inwerktraject bij deze opdrachtgever is goed geregeld. Je gaat in de eerste 6 weken diverse dagen meelopen met collega's van alle afdelingen. Zo loop je bijvoorbeeld een dag mee met een collega die verantwoordelijk is voor de logistiek naar de projecten toe. Zo ervaar je waar die tegenaan loopt en waar jij in de voorbereidingen rekening mee kan houden om het werk zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Gelijk een leuke manier om je collega's beter te leren kennen!

Functie eisen Commercieel Bouwkundige

  • Een bouw gerelateerde opleiding (mbo 4 of hbo);
  • 2 jaar relevante werkervaring is een pre;
  • Punctueel en je kan goed overzicht houden;
  • Je kunt goed overweg met diverse automatiseringssystemen.

Bedrijfsprofiel Edison

Voor lifetime development.

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding.

Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is landelijk actief in de afbouw van woning- en utiliteitsbouw. Het bedrijf bestaat uit vier disciplines: grootbouw, conceptbouw, kleinbouw en kopersmeerwerk. Waarvan de eerste 3 disciplines zich richten op de bouwer, de laatste op de uiteindelijke bewoner. Het is een platte organisatie waarbij er graag wordt gewerkt vanuit langdurige samenwerkingen. Zo heeft het bedrijf ongeveer 80% van de projecten uit vaste samenwerkingen met opdrachtgevers die jaarlijks terugkomen.

Het bedrijf bestaat uit ongeveer 115 medewerkers waarvan ca. 25 medewerkers op kantoor werken. De werksfeer kan je omschrijven als vriendelijk en gemoedelijk. Er zijn korte lijntjes en onderling is er goede communicatie. Er wordt hard gewerkt, maar ook zeker tijd gemaakt voor een pleziertje! Er zijn diverse activiteiten vanuit de personeelsvereniging en op vrijdagmiddag kan je de week afsluiten met wat lekkers!

Arbeidsvoorwaarden

  • Het maandsalaris is, afhankelijk van kennis en ervaring, variërend tussen de €3.500 - 5.000;
  • Je krijgt een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. een pensioenregeling via Edison;
  • Prettige werktijden van 8:00 uur tot 16:30 uur;
  • Perspectief op vaste aanstelling met daarbij dan ook een bonusregeling;
  • Er is volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door een gezamenlijk opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,-;
  • Een platte organisatie met een vriendelijke werksfeer, zo zijn er diversen activiteiten en is er op vrijdag altijd een afsluiter onder het genot van wat lekkers.

Locatie

Lemelerveld

Publish date

22.03.2022

Contactpersoon

Hoste
T: (06) 3853 2070
M: (06) 3853 2070

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.