Nijmegen

KAM-coördinator

Nieuw

Functieomschrijving KAM-coördinator

Veilig werken staat bij de opdrachtgever altijd voorop. Omdat gezondheid de essentie is van hun bestaan en omdat ze geloven dat veilig werken een van de pijlers is waarop een gezonde organisatie rust. Daarom dat ze op zoek zijn naar een KAM-coördinator die focus heeft op de veiligheidsaspecten binnen de organisatie. Daarnaast ben jij bekend met managementsystemen voor procedures beschrijven.

Het is aan jou om te zorgen dat projecten voldoen aan de kwaliteitsstandaarden en dat werknemers veilig hun werk kunnen doen. Jij zorgt er dus voor dat de bedrijfsprocessen zo zijn ingericht dat zowel mens als milieu geen schade ondervindt en dat de arbeidsomstandigheden niet leiden tot ongelukken of beroepsziektes.

Je werkt samen met en rapporteert aan de Manager Planning en Procescontrol. Dit doe je vanuit de locatie in Nijmegen, ook voor de andere vestiging. Je weet altijd je andere collega's van de projectcoördinatie te vinden en kan je ook goed met hen sparren.

Deze nieuwe functie in de organisatie is voor de langere termijn. Daarom is het wel gewenst dat jij meer dan 3 jaar ervaring hebt als KAM coördinator of Veiligheidsexpert. Jij ziet er een uitdaging om deze functie neer te zetten in de organisatie en weet deze volledig eigen te maken.

Arbeidsvoorwaarden KAM-coördinator

  • Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring, variërend tussen de € 3.000- €4.200;
  • Je krijgt een auto, laptop en telefoon van de zaak;
  • Er is een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. een pensioenregeling via Edison;
  • Je krijgt de ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door eventueel een gezamenlijk opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2.000,-;
  • Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatieven en ideeën.

Functie eisen KAM-coördinator

  • 3 jaar relevante werkervaring als KAM-coördinator of Veiligheidsexpert;
  • Een afgeronde bouwopleiding, aangevuld met de opleiding Middelbare Veiligheidskunde (MVK);
  • In het bezit van het VCA Vol certificaat;
  • Je hebt kennis van relevante systemen, zoals ISO9001, ISO14001, VCA of SCL, FSC en RGS (VGO).

Over Edison

Wij staan voor lifetime development!

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding.

Bedrijfsprofiel opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een bekend gezicht bij woningcorporaties. Samen met hen kijkt onze opdrachtgever naar hun woningen, complexen en wijken. Zij onderhouden, verbeteren en verduurzamen de woningen, samen met onze ketenpartners. Waarbij Resultaat Gericht Samenwerken (RGS) vanzelfsprekend is. Met aandacht voor de belangen van de woningcorporatie én van de bewoner. Zo geven ze samen toekomst aan bestaand bezit!

Locatie

Nijmegen

Publish date

05.05.2022

Contactpersoon

Aalt van Veluw
T: (030) 8897 635
M: (06) 2479 0382

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.