Amersfoort

Teamleider Engineer

Nieuw

Functieomschrijving Teamleider Engineer

Als teamleider enginering ben je verantwoordelijk voor het aansturen van je team, bestaande uit tekenaars en constructeur. Je geeft leiding aan de afdeling en bent verantwoordelijk voor de efficiency, structuur en rust om kwaliteit te waarborgen. Je zorgt voor een stabiele workflow, bent verantwoordelijk voor voldoende bezetting en het efficiënt benutten van de beschikbare capaciteit. Op de afdeling worden ontwerpen, constructieve berekeningen en productietekeningen gemaakt en het projectmanagement gedaan.

Jouw takenpakket bevatten:

  • Je stuurt tekenaars en constructeur aan, waarin je hen begeleid en aanstuurt in hun tekenwerk. Hierin zijn functioneringsgesprekken voeren met tekenaars ook belangrijk is.
  • Je overlegt samen met de project- en andere afdelingsleider over de totaalplanning en de prioriteiten binnen het project.
  • Je controleert facturen in de rekenwerk en tekenwerk. Hierin ben je verantwoordelijk voor de budgetverantwoordelijkheid van de tekenkamer.
  • Je zorgt voor de verdeling van het werk op de afdeling, signaleert meer- en minderwerk en bewaakt de informatiestroom en daarmee de voortgang en budgetten van de projecten.
  • Je neemt beslissingen over het beste constructieve ontwerp en weet om bouwkundige risico’s om te schatten en weg te nemen.

Functie eisen Teamleider Engineer

  • Een afgeronde opleiding HBO opleiding en werkervaring in een vergelijkbare rol als (staal)bouwkundig projectleider of werkvoorbereider.
  • Beschikken over sociale- en communicatieve vaardigheden.
  • Diepgaande technische kennis en het vakgebied.
  • Instaat om leiding te kunnen geven en aan te sturen waar het nodig is.
  • Kennis van relevante NEN-normeringen en bouwbesluit.

Bedrijfsprofiel Edison

Voor lifetime development.

Bij Edison zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen en kansen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrière pad en ook in jouw persoonlijke ontwikkelingen en opleidingen. Jij staat bij ons centraal!

Open en eerlijke communicatie is wat ons kenmerkt. Met een open eerlijke houding kunnen we de beste samenwerking vormen om voor jou kansen te vinden en benutten. Benieuwd hoe dat voor jou te werk gaat?

Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

Het bedrijf ligt in de omgeving van Barneveld en houdt zich al meer dan 40 jaar bezig in de staalindustrie. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van trappen, balustrades, staalconstructies en bruggen. Het is een jong bedrijf met ongeveer 60 medewerkers. Iedereen staat met een nuchtere houding in, waarbij no-nonsense belangrijk is. Het gebouw is in 2017 omgebouwd in een ruim en modern pand met de aller nieuwste technieken.

Arbeidsvoorwaarden

  • Je krijgt een salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, variërend tussen de € 4200,- en 4600,-
  • Je hebt 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
  • Je ontvangt goede arbeidsvoorwaarden conform het CAO klein metaal en een pensioenregeling via Edison
  • Een fijne werkplek met aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Edison -ondersteunt daar eventueel in door een gezamenlijk opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,-;

Locatie

Amersfoort

Publish date

02.08.2022

Contactpersoon

Holdijk
T: (06) 4377 9533
M: (06) 4377 9533

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.