Nijmegen

Bewonersbegeleider

Nieuw

Achter veel deuren zorg jij voor een glimlach!

Je bent hét gezicht in de wijk en informeert de bewoners over de plannen, beantwoordt vragen en adviseert over eventuele maatregelen die zij moeten treffen zodat de werkzaamheden (groot onderhoud, renovatie, verduurzaming, enz.) aan hun woning zo soepel mogelijk verlopen. Je hebt een groot empathisch vermogen en begrijpt dat het voor de bewoners een spannende periode is waarin vakmensen in en om hun huis aan het werk zijn.

Je bent in staat om draagvlak op te halen en weerstand om te buigen naar medewerking. Je vindt het een uitdaging om gesprekken te voeren op verschillende niveaus. Ook schriftelijk weet je de bewoners zo te informeren dat ze begrijpen wat er staat (te gebeuren). Je behartigt de belangen van de bewoners terwijl je onze opdrachtgever en jouw klantteam goed vertegenwoordigt. Geen dag is hetzelfde! Je bent de verbinder tussen de bewoner, de woningcorporatie en het klantteam. Jouw werkgebied is regio Nijmegen/Arnhem.

Functie eisen

Dit goed gevulde takenpakket en bijbehorende verantwoordelijkheden zijn jou op je lijf geschreven:

  • Zorgt voor juiste communicatiemiddelen voor bewoners op B1 niveau (ook digitaal);
  • Ophalen van draagvlak voor de start van een project (70% akkoord);
  • Organiseert en begeleidt bewonersbijeenkomsten;
  • Begeleiding van bewoners voor en tijdens de werkzaamheden;
  • Organisatie rondom logeerwoningen;
  • Ophalen en verwerken uitkomsten klanttevredenheidsonderzoeken;
  • Verbeteren van processen.

Bedrijfsprofiel Edison

Voor lifetime development.

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding.

Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

Onze opdrachtgever, 150 medewerkers tellend, is een bekend gezicht bij veel woningcorporaties. Samen met hen kijken ze naar hun woningen, complexen en wijken. Ze onderhouden, verbeteren en verduurzamen de woningen, samen met de ketenpartners. Resultaatgericht samenwerken (RGS) is vanzelfsprekend voor hen. Met aandacht voor de belangen van de woningcorporatie én die van de bewoner. Zo voeren ze de mooiste renovatie- en onderhoudswerkzaamheden uit en geven ze samen toekomst aan bestaand bezit.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een functie voor 36-40 uur per week;
  • Interessante projecten om aan te werken;
  • Bij >1 jaar ervaring (woningcorporatie of vastgoedbedrijf) een bruto salaris tussen € 2800,- en € 4200,- per 4 weken (o.b.v. 40 uur);
  • Veel ruimte voor persoonlijke (talent-)ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals auto van de zaak, laptop en smartphone;
  • Tot slot natuurlijk ook een goede pensioenregeling.

Locatie

Nijmegen

Publish date

21.06.2022

Contactpersoon

Keulen
T: (06) 2824 3536
M: (06) 2824 3536

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.