Apeldoorn

Uitvoerder groot onderhoud, verduurzaming & renovatie

Functieomschrijving

Als uitvoerder ben je een échte organisator en bouwplaatsmanager. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van één of meer renovatie- en onderhoudsprojecten, met name voor woningcorporaties. Je maakt deel uit van een vast team in een bouwstroom. Samen met dit team van specialisten realiseer je jouw projecten en ben je betrokken bij de voorbereiding van je volgende projecten. Daardoor bepaal je mede aan de voorkant je succes tijdens uitvoering. Voor de communicatie met bewoners word je ondersteund door een aan het project toegewezen woonconsulent. Jij maakt als uitvoerder realistische planningen, geeft leiding op de bouwplaats en zorgt voor een vlekkeloze uitvoering van onze projecten. En wat wij echt heel erg belangrijk vinden is dat jij rekening houdt met de bewoners van jouw project en de overlast zoveel mogelijk beperkt, waarbij je werkt vanuit onze kernwaarden betrokken, ondernemend en betrouwbaar.

Functie eisen

Coachend leiderschap, heldere communicatie en een doel- en klantgerichte houding zitten in jouw DNA. Je denkt graag mee over de invulling van jouw project, bent creatief, weet je in een ander te verplaatsen, houdt rekening met andermans belangen en durft beslissingen te nemen. Je hebt geen enkele moeite met deadlines en tijdsdruk en je houdt ervan om samen het beste resultaat te bereiken.

Je beschikt in ieder geval over een afgeronde opleiding mbo bouwkunde aangevuld met cursussen en ruime ervaring als uitvoerder in renovatie en onderhoud. Wij willen ons continu verbeteren, daarom vinden we het fijn als je kennis hebt van Lean.

We horen graag van jou, wat jij ons nog meer te bieden hebt. Neem je dit mee in jouw motivatie, dan kijken wij samen hoe we daar een goede invulling aan kunnen geven.

Bedrijfsprofiel Edison

Voor lifetime development.

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

Je gaat aan de slag voor..

.. een mooie opdrachtgever die wij samen met jou selecteren op basis van wensen en reisafstand. Bel gerust, dan vertellen wij je er meer over!

Arbeidsvoorwaarden

  • Je krijgt een salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, variërend tussen de €3.200- €5.300;
  • Je krijgt een auto en telefoon van de zaak;
  • Je krijgt een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. een pensioenregeling via Edison;
  • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door eventueel een gezamenlijk opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,-;
  • Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatieven en ideeën.

Locatie

Apeldoorn

Publish date

12.12.2022

Contactpersoon

Keulen
T: (06) 2824 3536
M: (06) 2824 3536

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.