Den Haag

Woonconsulent Renovatie

Nieuw

Enthousiaste bewonersbegeleider gezocht!

Iedere dag worden er woningen gerenoveerd, verduurzaamt of vernieuwt en worden ze klaargemaakt voor de toekomst, met als belangrijkste resultaat: lagere woonlasten en meer comfort voor de bewoners. Maar voor dit gerealiseerd wordt is er eerst overlast en die dient geminimaliseerd te worden, daar is de klantreis op ingericht: de bewoner wordt van van A tot Z meegenomen en het bewonersteam maakt deze klantreis iedere dag weer waar.

Voor dit topteam zoeken we een collega bewonersbegeleider, bij voorkeur iemand met bouwkundige affiniteit en/of ervaring bij de aannemer/woningcorporatie.

Krijg jij er energie van om iedere dag contact te hebben met bewoners? Zorg jij voor draagvlak bij hen? Denk je graag al aan de voorkant mee over de optimale inzet van de klantreis? Word jij enthousiast van het schrijven van brieven, het maken van een informatieboekje of het organiseren van een leuk opleverfeestje? Mogen bewoners jou altijd bellen als het ze even teveel wordt of niet duidelijk is? Dan zoeken wij jou!

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding MBO Bouwkunde
  • je bent inlevend, enthousiast én staat je mannetje;
  • je bent communicatief vaardig, kan spreken met diverse niveaus in de samenleving;
  • je kan en wil zelfstandig werken;
  • je bent pro-actief en kan goed plannen en organiseren;
  • je verwerkt alle ‘sociale’ data in het administratiesysteem;
  • je bent in het bezit van een rijbewijs;
  • je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit, startfeestjes en opruimdagen zijn ook wel eens in het weekend.

Bedrijfsprofiel Edison

Voor lifetime development.

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

3 Projectcoördinatoren bedienen diverse regio's, houden ruim 80 relaties warm en (ont)zorgen en faciliteren 20 medewerkers vanuit kantoor en onderweg.
Marsha en Melissa staan klaar om jouw wensen te inventariseren en je te koppelen aan de juiste Projectcoördinator.

Arbeidsvoorwaarden

  • Je krijgt een salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, variërend tussen de €2.800- €4.600;
  • Je krijgt een auto en telefoon van de zaak;
  • Je krijgt een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. een pensioenregeling via Edison;
  • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door eventueel een gezamenlijk opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,-;
  • Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatieven en ideeën.

Locatie

Den Haag

Publish date

01.08.2022

Contactpersoon

Keulen
T: (06) 2824 3536
M: (06) 2824 3536

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.