Maatwerk bemiddeling in de bouw, industrie en/of installatietechniek

Meerdere functies beschikbaar

Functieomschrijving

'Meet us for coffee'

Doorlopend zijn wij op zoek naar werkvoorbereiders, calculators, uitvoerders en projectleiders in jouw regio.
Ook als je aanstormend talent bent, een combinatierol ambieert of net afgestudeerd bent willen wij jou verder helpen.

Waarom Edison Projectmanagement?
Onze medewerkers zijn divers, zowel in het veld als op kantoor en wij hebben de capaciteiten om je op inspirerende, uitdagende projecten te plaatsen vanuit oog voor jouw belang en wensen. Wij dienen als sparringpartner vanuit persoonlijke benadering, bieden maatwerk, helpen jou groeien en houden van korte lijnen.

Via +31628243536 (Melissa, bouw) of +31643779533 (Marsha, installatietechniek en industrie) kan je een afspraak maken ons te ontmoeten op ons hoofdkantoor 't Harde of bij jou in de buurt koffie te drinken om meer te weten over de opdrachtgevers.

Let's meet!? :)

Functie eisen

  • Gezonde dosis ambitie
  • (Bijna) Afgeronde MTS/HTS of HTI/MTI

Bedrijfsprofiel Edison

Voor lifetime development.

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

Veel detacheerders denken vanuit de opdrachtgever, maar bij ons is het: "Jij vraagt wij draaien". Wij zijn een projectmanagementorganisatie.

Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

3 Projectcoördinatoren; Aalt/Doreen of Adriaan bedienen diverse regio's, houden ruim 80 relaties warm en (ont)zorgen en faciliteren 30 medewerkers vanuit kantoor en onderweg. Marsha en Melissa staan klaar om jouw wensen te inventariseren en je te koppelen aan de juiste Projectcoördinator.

Arbeidsvoorwaarden

  • Uitstekend salaris passend bij de functie en ervaring
  • Leaseauto als de functie daarom vraagt
  • Zekerheid van een dienstverband
  • Samen opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan
  • Opleidingsbudget van €2000,-
  • Teambuildings, trainingen, incentives
  • Mogelijkheid tot vergoeding studiekosten HTI/MTI/HTS/MTS of BOB/KOB

Publish date

02.08.2022

Contactpersoon

Keulen
T: (06) 2824 3536
M: (06) 2824 3536

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.