Apeldoorn

Projectleider / Projectmanager Renovatie en Verduurzaming

Nieuw

De Functie

De woningbouwopgave in Nederland is groot. Er is een groot tekort aan betaalbare, gezonde woningen en de leefbaarheid staat onder druk. Ook woningcorporaties maken werk van deze uitdaging. En daar kun jij letterlijk en figuurlijk jouw steentje aan bijdragen. Als projectleider maak je onderdeel uit van het team Bestaand Wonen. Samen met dit team van specialisten werk je aan de meest uitdagende projecten op het gebied van verduurzaming, renovatie en grootschalig onderhoud. De verduurzamingsprojecten voert onze relatie vanuit ketensamenwerkingen met verschillende opdrachtgevers uit. Dit betekent dat je vanuit een hechte samenwerking een bijdrage levert aan een duurzamer Nederland en een hoger wooncomfort voor bewoners.

Je bent van begin tot eind betrokken bij en eindverantwoordelijk voor jouw projecten. Je ontwerp en adviseert richting de opdrachtgever, denkt mee over de beste oplossingen en brengt jouw technische kennis in. Zodra het werk in uitvoering gaat, blijf jij als projectleider / projectmanager betrokken totdat het project opgeleverd is. Binnen het team ben jij dé verbindende factor tussen de teamleden, onze opdrachtgever en onze bouwpartners. Daarnaast lever jij proactief jouw bijdrage tijdens het voortraject van projecten en tenders. Zo werk je in het vroegste stadium al mee aan jouw projecten.

Wie ben jij?

Coachend leiderschap, proactief en een doel- en klantgerichte houding zijn belangrijk. Je houdt gemakkelijk overzicht, bent creatief, een kei in organiseren en plannen, nauwkeurig, houdt rekening met andermans belangen en durft beslissingen te nemen. Je hebt geen moeite met deadlines en tijdsdruk en je houdt ervan om samen het beste resultaat te bereiken.

Naast al die vaardigheden en competenties beschik je over brede bouwkundige kennis op minimaal hbo-niveau en minimaal 4 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.

Bedrijfsprofiel Edison

Voor lifetime development.

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

Wij leggen de lat hoog wanneer het gaat om jouw opleiding, ervaring en competenties. Daar bieden we ook écht wat voor. Als je voor onze opdrachtgever aan de slag gaat, dan ga je aan het werk bij een ontwikkelende bouwer die tot de top van Nederland behoort. Natuurlijk krijg je een goed concurrerend salaris. Wij bieden je zekerheid bij een solide bedrijf en vinden de balans tussen werk en privé belangrijk. Als jij je goed voelt, dan voelen wij ons goed. We hebben oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling en vieren samen successen. Elke dag weer mag je aan de slag met mooie uitdagende projecten en de nieuwste technieken.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een goed salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring tussen de €3.000 – 4.500
  • Een representatieve leaseauto inclusief tankpas voor privékilometers
  • Telefoon en laptop van de zaak
  • Alle ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen middels een persoonlijk opleidingsplan

Locatie

Apeldoorn

Publish date

05.09.2022

Contactpersoon

Lassche
T: (06) 4086 1951
M: (06) 4086 1951

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.