Hengelo (gld)

Tekenaar / Werkvoorbereider W Woningbouw

Reageer nu!

Functieomschrijving Tekenaar / Werkvoorbereider W Woningbouw

  • Nauw betrokken bij de projecten
  • Collegiaal en informeel team
  • Samenwerking met andere vestigingen

Als Tekenaar / Werkvoorbereider W Woningbouw ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen, tekenen en berekenen van de W-installaties voor diverse woningbouwprojecten. Daarnaast ben je actief met het voorbereiden van de werkzaamheden die nodig zijn voor de uitvoering, zodat de monteurs op de bouw goed werkzaam kunnen zijn.

Het team ziet er naar uit om een extra collega te verwelkomen! Je komt te werken in het team van modelleurs voor alle projecten die er binnen het bedrijf zijn. De functie zelf is een brede rol en ook de focus van de functie nog kan vormen of afwisselen per project. Je werkt nauw samen met de projectleider en monteurs en krijgt de ruimte om de verschillende projecten te bezoeken.

Wat breng jij mee als Tekenaar / Werkvoorbereider W Woningbouw?

  • Een afgeronde MBO opleiding (niveau 3 of 4) richting werktuigbouwkunde of door ervaring verkregen kennis;
  • Ervaring met het tekenen in Revit of vergelijkbaar;
  • Je bent betrouwbaar en hebt een collegiale houding;
  • Enige kennis van elektrotechnische installaties is een pré;

Bedrijfsprofiel Edison

Edison heeft oog voor jouw belang.

We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

Door medewerkers op een duurzame manier te blijven ontwikkelen leveren wij een significante, positieve bijdrage in de technische sector.

Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een zelfstandige vestiging van een installatiegroep. De werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op de projectmatige woningbouw en appartementencomplexen.

De verschillende vestigingen binnen de groep hebben ook verschillende expertises. Onderling is er een goede samenwerkingen om kennis en kunde op een praktische manier te bundelen.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt als Tekenaar / Werkvoorbereider W Woningbouw bij deze installateur een plek in een betrokken en veelzijdige organisatie. Daarbij mag je rekenen op veel kansen en diverse mogelijkheden om door te groeien of te ontwikkelen. Bij deze functie hoort een passende beloning:

  • Het bruto maandsalaris is bespreekbaar en afhankelijk van je ervaring, ca. tussen €3.000 - €4.200;
  • Een gezellige, betrokken organisatie met een samenwerkend karakter;
  • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding en een pensioenregeling via Edison;
  • Je krijgt een laptop en telefoon van de zaak. Een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden;
  • Informele omgang, dus aanpassing van werktijden is bespreekbaar;
  • Mogelijkheden tot het volgen van relevante opleidingen en persoonlijke ontwikkeling. Hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2.000.

Locatie

Hengelo (gld)

Publish date

12.09.2022

Contactpersoon

Hoste
T: (06) 3853 2070
M: (06) 3853 2070

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.