Nijmegen

Teamleider Sociaal Domein

Nieuw

Dit ga jij doen als Teamleider Sociaal Domein

Dit goed gevulde takenpakket en bijbehorende verantwoordelijkheden zijn jou op je lijf geschreven:

  • Aansturen van het team bewonersbegeleiders en medewerker(s) bewonerscommunicatie;
  • Deelnemen aan werk- en projectgroepen in- en extern op het gebied van bewonerstevredenheid, samenwerking en communicatie;
  • Sturen op bewoners- en klanttevredenheid;
  • Beschikbaar stellen van juiste communicatiemiddelen en ondersteuning voor het team;
  • Ophalen en verwerken uitkomsten klanttevredenheidsonderzoeken;
  • Verantwoordelijk voor HR-gesprekscyclus;
  • Verbeteren van processen.

Jouw sterke punten

Je hebt (bijna) alles al gezien en meegemaakt!

Dit zorgt ervoor dat je het team goed kan adviseren en helpen in uitdagende situaties die ze tegenkomen op de projecten. Ook ben je in werkgroepen en projectteams prima in staat de belangen van bewoners en jouw team centraal te stellen. Jij bent de verbinder tussen de bewoner, de woningcorporatie maar zeker ook klant- en projectteams. Met jouw doortastende houding, enthousiasme en positieve instelling zorg jij voor een glimlach achter elke voordeur en bij jouw teamleden.

Zin in deze volgende stap? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven.

Bedrijfsprofiel Edison

Voor lifetime development.

Bij Edison zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen en kansen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrière pad en ook in jouw persoonlijke ontwikkelingen en opleidingen. Open en eerlijke communicatie is wat ons kenmerkt. Met een nuchtere houding kunnen we de beste samenwerking vormen om voor jou kansen te vinden en benutten. Jij staat bij ons centraal!

Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

Afwisselende werkdagen, vrijheid en creativiteit en een gezellige, ervaren club collega’s: dat is werken bij dit familiebedrijf in een notendop. We snappen dat een baan meer is dan alleen geld verdienen, maar dat je er ook voldoening uit wil halen en ruimte nodig hebt om jezelf verder te ontwikkelen. Daarom hebben we veel aandacht voor onze mensen en zijn er volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Onze opdrachtgever is een innovatief vastgoedonderhoudsbedrijf. Ze hebben een fijne familiaire sfeer in de organisatie. Ze doen niet aan ingewikkelde organisatiestructuren, maar aan korte lijnen en helder in communicatie. Ze zijn een bekend gezicht bij woningcorporaties. Samen met hen kijkt onze opdrachtgever naar hun woningen, complexen en wijken. Zij onderhouden, verbeteren en verduurzamen de woningen, samen met onze ketenpartners. Waarbij Resultaat Gericht Samenwerken (RGS) vanzelfsprekend is. Met aandacht voor de belangen van de woningcorporatie én van de bewoner. Zo geven ze samen toekomst aan bestaand bezit!

Arbeidsvoorwaarden

  • Een functie voor 32-40 uur per week;
  • Een leuk team om mee samen te werken aan interessante projecten;
  • Fulltime salaris tussen €3.500 en €4.500 (op basis van kennis en ervaring);
  • 33 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur);
  • Veel ruimte voor persoonlijke (talent-)ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden. Edison is actief met ontwikkeling en heeft een budget van €2000 voor jou beschikbaar om deel te nemen aan trainingen;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals auto van de zaak, laptop en smartphone;
  • Tot slot natuurlijk ook een pensioenregeling via Edison.

Locatie

Nijmegen

Publish date

13.09.2022

Contactpersoon

Aalt van Veluw
T: (030) 8897 635
M: (06) 2479 0382

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.