Arnhem

Werkvoorbereider bouw

Nieuw

Functieomschrijving Werkvoorbereider bouw

Als werkvoorbereider bij dit bedrijf weet je zeker dat je in een wereld van diverse werkzaamheden en teamwork stapt; geen dag is hetzelfde. Met jouw expertise denk je mee in het voortraject en maak je het verschil door jouw kennis te delen. Jouw ideeën, oplossingen en skills zijn namelijk de fundering van het project.

Jouw takenpakket is gevarieerd en reikt verder dan uitsluitend het voorbereidingsproces; ook het plannen en bewaken van het uitvoeringsproces behoort tot de werkzaamheden. Je grote vriend is de uitvoerder. Met hem of haar werk je actief samen om de uitvoering zo soepel mogelijk te laten verlopen en voor onze klanten een succes te maken.

Functie eisen Werkvoorbereider bouw

  • bouwkundige aantoonbare kennis op HBO (of MBO) niveau verkregen door opleiding en/of ervaring. En heb jij vakgerichte cursussen gevolgd? Dan heb je een streepje voor;
  • actuele kennis van o.a. BIM, Solibri, Revit, AutoCad en Powerproject;
  • 5-10 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie en werkomgeving.

Bedrijfsprofiel Edison

Voor lifetime development.

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

In alles wat zij doen stellen zij jou centraal. Jij als nieuwe collega, maar ook klanten, eindgebruikers en andere stakeholders. Zij bieden je niet alleen de zekerheid van een solide en warm familiebedrijf. Zij hebben ook oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling waarbij ze doorgroei en ambitie stimuleren. Of het nu om jouw opleiding, ervaring en competenties gaat. Hier maken zij écht werk van. Dit zie je onder meer terug in het aantal collega’s die langdurig bij dit bedrijf werken en zelfs tot na hun pensioen verbonden blijven met het bedrijf.

Hun rol als ontwikkelende bouwer garandeert dat je dagelijks aan de slag mag met grote en uitdagende projecten. Van zorgcomplex tot binnenstedelijke nieuwbouw; opgaven die er toe doen. Bij dit bedrijf dagen ze je uit om mee te denken en krijg je de vrijheid om verschillende technieken toe te passen. Hiermee zorg jij er voor dat projecten gemakkelijker en succesvoller verlopen. Zo bouw je mee aan hun mooie familiebedrijf én de samenleving.

Maar bovenal: je komt terecht in een werkomgeving met collega’s die hetzelfde DNA delen als jij: betrokken, oprecht, ondernemend en met een gezonde dosis humor. Successen vieren ze samen en wekelijks een gezamenlijk koffiemoment met iets lekkers erbij slaan zij niet af. Ook houden ze van een gezamenlijk borreltje en…zijn ze sportief! Zo doen ze binnenkort mee met verschillende collega’s aan de Posbankloop. En ben je je tussendoortje vergeten? Geen probleem bij dit bedrijf; dagelijks staat er een mand met heerlijk vers fruit voor je klaar.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een werkgever die aandacht heeft voor jouw wensen en toffe collega’s bieden zij je:

  • een marktconform salaris;
  • de mogelijkheid tot het leasen van een fiets bij een contract voor onbepaalde tijd (én je mag na het fietsen ook gebruik maken van de douche);
  • trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • een prettige werkomgeving met een goede mix van betrokken, ervaren en enthousiaste collega’s.

Locatie

Arnhem

Publish date

19.12.2022

Contactpersoon

Weitgraven

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.