Rotterdam

Ervaren Werkvoorbereider Renovatie

Nieuw

Functieomschrijving Ervaren Werkvoorbereider Renovatie

Als werkvoorbereider maak je, samen met de projectleider, de vertaling van een technische werkomschrijving naar het werkplan voor de uitvoering. Daarmee zorg je dus voor de technische werkvoorbereiding van een project. Van planning tot werkbegroting, en van de ondersteuning bij inkoop tot het inrichten van de bouwplaats.

Maar ook: hoe borg je de kwaliteit tijdens de uitvoering? Alles zodat de uitvoering weet hoe, wat, wanneer en waarmee ze de het project moeten realiseren.

Functie eisen Ervaren Werkvoorbereider Renovatie

  • bouwkundige aantoonbare kennis op HBO (of MBO) niveau verkregen door opleiding en/of ervaring. En heb jij vakgerichte cursussen gevolgd? Dan heb je een streepje voor;
  • actuele kennis in onderhouds- en transformatieprojecten;
  • 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie en werkomgeving.

Bedrijfsprofiel Edison

Voor lifetime development.

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

Advies, herontwikkeling, transformatie of onderhoud. Wat de wens ook is. Voor wie het ook bedoeld is. Wij overzien het hele project en hebben oog voor ieders belang. Zo zorgen we samen dat de resultaten behaald worden waar iedereen beter van wordt.

Samen bieden wij zorg voor vastgoed in alle soorten en maten.
Als team werken wij intensief samen met onze opdrachtgevers, projectleiders en vakmensen om kosten, opbrengsten en kwaliteit voorspelbaar en beheersbaar te houden.

Zo gaan we samen voor het beste gezamenlijke resultaat. En zorgen we ervoor dat het goed is voor de bewoner, de opdrachtgever en de vakman. Dát is goed voor iedereen.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een werkgever die aandacht heeft voor jouw wensen en toffe collega’s bieden zij je:

  • een marktconform salaris;
  • de mogelijkheid tot het leasen van een fiets bij een contract voor onbepaalde tijd (én je mag na het fietsen ook gebruik maken van de douche);
  • trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • een prettige werkomgeving met een goede mix van betrokken, ervaren en enthousiaste collega’s.

Locatie

Rotterdam

Publish date

09.03.2023

Contactpersoon

Aalt van Veluw
T: (030) 8897 635
M: (06) 2479 0382

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.