Rijssen

Werkvoorbereider Starter

Topbaan

Functieomschrijving Werkvoorbereider Starter

Als werkvoorbereider zorg jij er mede voor dat alle disciplines (bouwkundig, constructief en installaties) tot in detail en tijdig op elkaar afgestemd zijn zodat het gehele proces soepel verloopt. Als startende werkvoorbereider wordt je hierin goed ingewerkt om het zo juist mogelijk te doen en zelfstandig op te pakken. Je vindt het mooi om alle verschillende stakeholders met elkaar te verbinden en het proces te managen vanuit je eigen rol.

Het Bouw Informatie Model is geïntegreerd in alle processen binnen de organisatie. Als werkvoorbereider vervul je vaak ook de rol van BIM-coördinator op de projecten. Dat maakt de afwisseling leuk!

Functiebenodigdheden

Voor deze functie zoeken we een positieve collega. Kenmerken die nodig zijn om deze functie goed in te vullen zijn:

  • Een afgeronde opleiding MBO4 Bouwkunde, Middenkaderfunctionaris, HBO Bouwkunde of vergelijkbaar.
  • Leergierige, ambitieuze houding om de functie goed eigen te maken.
  • Een positieve instelling met de overtuiging dat samenwerken met collega’s en ketenpartners tot de beste oplossing leidt.

Bedrijfsprofiel Edison

Voor lifetime development.

Edison heeft oog voor jouw belang! We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

Dit bouwbedrijf is landelijk actief voor het uitvoeren van gave nieuwbouwprojecten in de utiliteitsbouw en woningbouw. De meeste werken komen voort uit bouwteams of uit relaties. Het leveren van kwaliteit en service is een eerste vereiste!

Het team kan je omschrijven als hardwerkend, met een gezonde dosis humor en doorzettingsvermogen. De gezamenlijke inzet is hoog en dat maakt dat je collega's er echt voor je zijn en betrokken zijn op je werk. Zeker als beginnend werkvoorbereider is dit prettig in je inwerktraject!

Arbeidsvoorwaarden

We beseffen dat deskundige, gemotiveerde en enthousiaste medewerkers de basis zijn voor succes en bieden je daarom:

  • Een tof team waarin de betrokkenheid hoog is en ondernemerschap gewaardeerd wordt.
  • Goed salaris wat bespreekbaar en afhankelijk is van je eerdere ervaringen, tussen de €2800 - €3400 bruto p.m.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform het CAO Bouw & Infra, incl. een pensioenregeling via Edison.
  • Voldoening met diversiteit en verantwoordelijkheid in een dynamische werkomgeving met gave projecten!
  • Ontwikkeling om te groeien en om opleidingen te volgen, of dat nu gaat om persoonlijke of vakinhoudelijke ontwikkeling. Daarbij krijg je ondersteuning van Edison door eventueel samen een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,-

Locatie

Rijssen

Publish date

20.03.2023

Contactpersoon

Hoste
T: (06) 3853 2070
M: (06) 3853 2070

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.