Amsterdam

Werkvoorbereider Verduurzamen en Renovatie

Doorlopende werving

Functieomschrijving

Een normale werkweek kan er als volgt uit zien: Je controleert en beoordeelt het technisch advies(bestek) en tekeningen van een project. Indien nodig inventariseer en inspecteer je het object en vraag je de prijzen aan bij toeleveranciers en onderaannemers. Vervolgens bereken je de kostprijs en stel je een activiteitenplan en aanbiedingsplan op. Je maakt een gedetailleerde uitwerking (projectplan) op basis van het bestek, tekeningen en berekeningen en gegevens van de calculatie. Daarnaast bereken je ook de benodigde materialen, materieel, manuren en in te zetten onderaannemers. Je krijgt alle ruimte om jou projecten te bezoeken, je wordt dan ook voorzien van een representatieve leaseauto inclusief tankpas voor privégebruik.

Deze werkzaamheden resulteren in een keuringsplan, VGM-plan, projectdossier en projectplan. Je maakt (globale) financiële overzichten en draagt zorg voor een goede administratie. Verder is het van belang dat je op de hoogte bent en blijft van de prijsontwikkelingen in de markt en bij toeleveranciers, en past norm- en prijsbestanden hierop aan. Je bent in deze functie medeverantwoordelijk voor een goed klantcontact.

Wie ben jij

  • Je bent een MBO+ of HBO bouwkundige of zit op dit niveau door opgedane ervaring in de bouw;
  • Daarnaast ben je oplossingsgericht en denk je niet in beperkingen, maar in mogelijkheden;
  • Je bent een teamplayer en haalt energie uit het succesvol managen van jouw projecten;
  • Je houdt van hard werken in combinatie met gezelligheid, je vind het belangrijk dat jij kennis kan vergaren en delen met jouw collega's;

Bedrijfsprofiel Edison

Kom werken bij Edison. Een professioneel, flexibel, ambitieus en vooral gezellig team! Bij Edison krijg jij de kans om bij verschillende innovatieve bouwers in de keuken te kijken. Projectmatige inzet of liever een uitdaging voor de lange termijn? Wij maken ons hard voor jouw wensen.

Daarnaast:

  • Voor iedereen een persoonlijk ontwikkelplan. Van BOB (bouwkundige) opleidingen tot persoonlijke trainingen op maat;
  • Regelmatig gezellige uitjes en innovatieve vak trainingen;
  • Gezellige collega’s uit verschillende segmenten in de bouw waar je mee kan sparren en van kan leren;
  • Een team dat oprecht meedenkt met jouw ambities.

Bedrijfsprofiel Klant

Van planontwikkeling tot nazorg: deze Bouwgroep is een volledig gecertificeerd bouw- en aannemingsbedrijf dat zich richt op (hoog niveau) renovatie, groot onderhoud en Verduurzamen. Zij verenigen traditioneel vakmanschap met innovatieve technieken en eigentijdse samenwerkingsvormen, zoals resultaatgericht vastgoedonderhoud, prestatiegericht samenwerken, keten samenwerking, design & construct en Lean bouwen. Er is veel ervaring met het samenwerken met ketenpartners in een bouwteam. Dit gebeurt op een open en gelijkwaardige basis. Transparantie staat hierbij hoog in het vaandel.

Arbeidsvoorwaarden

  • Je krijgt een salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, variërend tussen de €3.500 - €5.500;
  • Representatieve leaseauto inclusief tankpas voor privé gebruikt;
  • Telefoon en laptop van de zaak;
  • Je krijgt een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. BPF (Bouwpensioenfonds) via Edison;
  • 40 vakantiedagen;
  • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door eventueel een gezamenlijk opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,-;

Locatie

Amsterdam

Publish date

30.03.2023

Contactpersoon

Lassche
T: (06) 4086 1951
M: (06) 4086 1951

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.