Zutphen

Werkvoorbereider Bouw allround

Topbaan

Functieomschrijving Werkvoorbereider Bouw allround

Geweldig nieuws! Wij zijn op zoek naar een ambitieuze werkvoorbereider die van afwisseling houdt en meerdere diverse projecten tegelijkertijd wil leiden. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in een dynamische werkomgeving waarin je jouw analytische vaardigheden kunt laten zien? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als werkvoorbereider bouw ben je verantwoordelijk voor het maken van planningen, het bestellen van materialen en het ondersteunen van de projectleiders. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat de projecten binnen de gestelde tijd en budget worden opgeleverd. Je haalt plezier uit de diversiteit van projecten! Of het nu een renovatieproject is, groot onderhoud, nieuwbouw van bedrijfshallen of een verbouwing is van een school, jij weet je wel raad!

Functiebenodigdheden

Voor deze functie zoeken we een positieve collega. Kenmerken die nodig zijn om deze functie goed in te vullen zijn:

  • Een afgeronde opleiding MBO4 Bouwkunde, HBO Bouwkunde of relevante ervaring als werkvoorbereider.
  • Je weet nauwkeurig te werk te gaan.
  • Leergierige, ambitieuze houding om de functie goed eigen te maken.
  • Een positieve instelling met de overtuiging dat samenwerken met collega’s en ketenpartners tot de beste oplossing leidt.

Over Edison

Voor lifetime development!

Edison heeft oog voor jouw belang! We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. Met aandacht voor jou, op een eerlijke manier en met een open blik. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

Opdrachtgever

Dit bouwbedrijf is regionaal actief voor het uitvoeren van gave en afwisselende projecten. Utiliteitsbouw, bestaande bouw of gave villa's, juist die diversiteit is dit bedrijf sterk in. Met een team van 75 zijn ze dag in dag samen aan de slag. Het team kan je omschrijven als hardwerkend, loyaal en met een gezonde dosis humor.

"Iedereen die bij ons werkt heeft voorkeur naar variatie."

De meeste projecten komen voort uit relaties. Het leveren van kwaliteit en service is een eerste vereiste! Projecten worden in overleg verdeeld en daarmee is er afwisseling in je werk. Gemiddeld duurt een project niet langer dan 1 jaar, zo blijft het leuk!

Arbeidsvoorwaarden

  • Een tof team waarin de betrokkenheid hoog is en ondernemerschap gewaardeerd wordt.
  • Goed salaris wat bespreekbaar en afhankelijk is van je eerdere ervaringen, tussen de €3000 - €4200 bruto p.m.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform het CAO Bouw & Infra, incl. een pensioenregeling via Edison.
  • Voldoening met diversiteit en verantwoordelijkheid in een dynamische werkomgeving met gave projecten!
  • Ontwikkeling om te groeien en om opleidingen te volgen, of dat nu gaat om persoonlijke of vakinhoudelijke ontwikkeling. Daarbij krijg je ondersteuning van Edison door eventueel samen een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,-

Locatie

Zutphen

Publish date

03.04.2023

Contactpersoon

Hoste
T: (06) 3853 2070
M: (06) 3853 2070

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.