Lochem

Uitvoerder sr.

Topbaan

WAT GA JE DOEN?

Als Uitvoerder + kom je hier op een uitdagende plek! Er is veel diversiteit in de projecten en variatie is ook wat het team wil. Daarbij heb je als uitvoerder bij dit bedrijf diverse projecten (afhankelijk van grootte) onder je. Daarin wordt je ondersteund door de projectleider, maar vraagt ook veel verantwoordelijkheid van jou.

Tijdens de projecten weet jij de opdrachtgevers te voorzien van de juiste informatie en de projecten succesvol af te ronden. De projecten bestaan uit ca. 1/3e bestaande bouw, 1/3e villabouw en 1/3e utiliteitsbouw. Qua kennis heb je het allemaal wel in de vingers, je weet goed te organiseren en bent toe aan een volgende stap in je loopbaan!

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Jij komt te werken bij een regionale bouwer met gave en afwisselende projecten. Utiliteitsbouw, bestaande bouw of gave villa's, juist die diversiteit is dit bedrijf sterk in. Met een team van 75 zijn ze dag in dag samen aan de slag. Het team kan je omschrijven als hardwerkend, loyaal en met een gezonde dosis humor.

"Iedereen die bij ons werkt heeft voorkeur naar variatie."

De meeste projecten komen voort uit relaties. Het leveren van kwaliteit en service is een eerste vereiste! Projecten worden in overleg verdeeld en daarmee is er afwisseling in je werk. Zoek jij ook variatie en verantwoordelijkheid in je werk?

WIE BEN JIJ?

Door jouw ervaring als uitvoerder ben jij wel toe aan extra en afwisselende projecten. Heb je ervaring met meerdere type projecten is dat een pré, maar als jij die helikopterview hebt voor meerdere projecten zijn we blij met jou!

  • Een afgeronde bouwkundige opleiding of kennis verkregen door ervaring.
  • Door de diverse type werken is er veel afwisseling en dat vraagt flexibiliteit van jou.
  • Ambitieuze houding met een samenwerkende houding richting het team.

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?

Wij zorgen graag goed voor onze mensen. Daarom bieden wij een goed voorwaardenpakket en maken wij voor jou een ontwikkelproject op maat!

  • Regionale projecten die bij jou passen
  • Een goed salaris tussen de €3.800 en €5.000 per maand
  • Ontwikkelmogelijkheden in de type en hoeveelheid projecten
  • Een telefoon, laptop en auto van de zaak, inclusief (internationale) tankpas van de baas
  • 40 zelf in te plannen vakantiedagen en premievrij pensioen
  • Een mooi opleidingsbudget tot €2.000 om jezelf een boost te geven in je nieuwe functie
  • Meer dan genoeg ruimte voor eigen ideeën en initiatief
  • Een informele werksfeer binnen een betrokken team met veel leuke trainingen en uitjes!

MEER WETEN?

Interesse? Solliciteer direct via onderstaande of neem contact op met een van onze consultants via 030 889 76 35. Toch niet helemaal de vacature die je zoekt? Kijk dan tussen onze andere vacatures.

Meer weten over Edison? Bekijk onze pagina.

Locatie

Lochem

Publish date

31.07.2023

Contactpersoon

Hoste
T: (06) 3853 2070
M: (06) 3853 2070

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.