Duiven

Junior Projectleider

Nieuw

WAT GA JE DOEN ALS JR. PROJECTLEIDER?

Hey jij daar! Ben jij een spontane junior projectleider in de bouw- en schildersbranche? Gaaf, want deze organisatie is enorm energiek, optimistisch en betrokken bij de projecten. Collegialiteit is belangrijk, want alleen samen kunnen er topresultaten komen.

Als junior projectleider werk je voornamelijk aan het onderhouden van gebouwen en schilderwerk. Van begin tot eind ben jij betrokken bij het project, van het plannen en budgetteren tot de uitvoering en oplevering. Je werkt samen met een team van gepassioneerde professionals die allemaal dezelfde ambitie hebben: het leveren van topkwaliteit en tevreden klanten.

Dus, ben jij die energieke, optimistische en betrokken junior projectleider die we zoeken? Solliciteer nu en kom bij ons team!

WIE BEN JIJ?

Jij herkent je in een positief en leergierig persoon. Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Goede communicatie en teamspirit zijn belangrijk. Daarbij breng jij het volgende mee:

  • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting van bouwkunde of (bouw)technische bedrijfskunde;
  • Vakinhoudelijke kennis van de bouw- en/of schildersbranche;
  • Een doortastend vermogen en gevoel voor leidinggeven;
  • Communicatieve vaardigheden: communiceren met verschillende relaties en collega’s gaat jou goed af;
  • Nuchtere eigenschappen zoals hard werken en zorg dragen voor een goede sfeer in het team.

WAT WIJ BIEDEN:

Als junior projectleider kun je rekenen op een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar nog belangrijker: je maakt deel uit van een hechte gemeenschap van professionals die voor elkaar klaarstaan en voor onze klanten gaan. Daarom is een goede start met een prettig inwerktraject wel zo prettig. Daar nemen we dan ook de tijd voor.

Wat wij aan jou bieden:

  • Bij goed functioneren een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Goed salaris, afhankelijk van je ervaring en kunde, conform Schilders cao;
  • Auto, laptop en mobiel van de zaak;
  • Werken in de gemoedelijke sfeer van een familiebedrijf;
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, met ondersteuning vanuit Edison door samen een opleidingstraject op te stellen met een budget tot €2000;
  • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. een pensioenregeling via Edison;
  • Energieke en verrassende teamsuitjes.

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Ervaar zelf de gezellige en betrokken werksfeer! Bij hen werk je in een hecht en enthousiast team waarin respect en collegialiteit hoog in het vaandel staat. De organisatie is dynamisch en ambitieus. Ze zijn gespecialiseerd in het onderhouden en verduurzamen van vastgoed in het oosten van het land. Voor o.a. wooncorporaties zijn ze actief in het vastgoedonderhoud, bouwtechnisch en schilderwerken. Ze zijn gedreven om verder te kijken dan de traditionele oplossingen en om altijd vooruitstrevend te zijn op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Een persoonlijke aanpak en een open en transparante communicatie met de klanten is voor hen heel belangrijk. Klanttevredenheid staat altijd op nummer één.

Bij Edison werken we nauw samen met onze relaties om voor jou de optimale uitdaging te vinden. Wij bieden persoonlijke begeleiding, een ontwikkeltraject om vaardigheden te verbeteren en ambities te realiseren, voor een succesvolle carrière in de bouwsector.

MEER WETEN?

Interesse? Solliciteer direct via onderstaande of neem contact op met een van onze consultants via 030 889 76 35. Toch niet helemaal de vacature die je zoekt? Kijk dan tussen onze andere vacatures.

Meer weten over Edison? Bekijk onze pagina.

Locatie

Duiven

Publish date

02.05.2023

Contactpersoon

Hoste
T: (06) 3853 2070
M: (06) 3853 2070

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.