Zwolle

Projectvoorbereider Villabouw

Topbaan

Wat doe je als Projectvoorbereider Villabouw?

Als projectvoorbereider Villabouw heb je een hele belangrijke rol in het bedrijf. Jij bent van A tot Z betrokken bij het realiseren van de projecten voor diverse opdrachtgevers.

Je start met opnames en klantbesprekingen, daaruit komende calculatiewerk laat je over aan collega's en het kleine werk doe je zelf. Omdat jij je zo eigen weet in het project, weet jij ook als beste de werkvoorbereiding te organiseren. Je verzorgt onder meer voorbereidingsplanningen, onderbouwde prijsaanbiedingen, contract- en uitvoeringsstukken. Tijdens de uitvoerende fase ben jij in de rol van projectleider aanwezig bij de projecten. Je behoudt het contact met de opdrachtgevers, weet wat er speelt en meer- of minderwerk weet jij goed te managen. Vanzelfsprekend ben jij verantwoordelijk voor een goede kostenbewaking, veilige bouwplaats en samen met de uitvoerder aan een efficiënt bouwproces.

Eigenaar van je eigen projecten: Uitdagend en erg afwisselend werk!

Functie benodigdheden

  • Afgeronde HBO Bouwkunde
  • Aantal jaren ervaring als calculator/werk- of projectvoorbereider.
  • Ervaring met bouwfysica, kostenbeheersing en vergunningen.
  • Je hebt een klantgerichte houding, flexibel en bent prettig in omgang.
  • Plannen, organiseren en oplossingsgericht werken past bij wie je bent.
  • Je vindt ondernemerschap leuk en krijgt plezier uit de mooie projecten te realiseren.

Bedrijfsprofiel Edison

Voor lifetime development.

Edison heeft oog voor jouw belang!

We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. Met onze no-nonsense mentaliteit en oog voor detail maken wij het verschil in de bouwwereld. Bij Edison Projectmanagement draait het om meer dan alleen werk: het gaat om werkplezier, passie en voldoening. Join our team en kom bouwen aan jouw toekomst!

Waar kom jij te werken:

een superleuk bouwbedrijf met 2 vestigingen. Er wordt gewerkt aan hele verschillende projecten. Zo is er vanuit Zwolle aandacht voor villabouw (nieuwbouw, aanbouw, verbouw) en vanuit relatie projecten in de renovatie. Daarnaast hebben ze ook eigen schilders in huis en kennis van installatiewerk.

En je collega's?

Een hecht, zelfstandig en enthousiast team! Persoonlijke ontwikkeling vinden ze erg belangrijk. Dat kan door projecten, verschillende samenwerkingen of een training. Ze zijn altijd op zoek naar positief-kritische collega's die met gave ideeën komen om het bedrijf verder te helpen groeien. Klanten worden benaderd met het gedachtegoed dat er heel veel mogelijk is. Daarom wordt er in het team gedacht vanuit kansen en mogelijkheden. Deze uitdagende en positieve kijk op zaken is ook merkbaar in de cultuur in het bedrijf. Voel jij je thuis in zo'n positieve werkomgeving?

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een prettige werksfeer, natuurlijk de leukste collega's en volop uitdaging in je werk. Er is veel vrijheid in je werk, zo zijn er flexibele werktijden en is er nu net die privéafspraak, dan plan je je werk er om heen. Er is veel vertrouwen en dat komt voort uit de eigenaarschap over je eigen projecten.

Wat wij aan jou bieden:

  • Bij goed functioneren een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Goed salaris, afhankelijk van je ervaring en kunde, tussen €4.000 - €5.200;
  • Auto, laptop en mobiel van de zaak;
  • Werken in de gemoedelijke sfeer van een familiebedrijf;
  • Voornamelijk regionale projecten die voortkomen uit langdurige samenwerkingen/netwerk.
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, met ondersteuning vanuit Edison door samen een opleidingstraject op te stellen met een budget tot €2000;
  • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. een pensioenregeling via Edison;
  • Een ervaren en kundig team van collega's en de combinatie van meerdere expertises binnen een organisatie.

Locatie

Zwolle

Publish date

08.05.2023

Contactpersoon

Hoste
T: (06) 3853 2070
M: (06) 3853 2070

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.