's-Hertogenbosch

Planvoorbereider Groot Onderhoud & Verduurzaming

Nieuw

Functieomschrijving

Het geheim achter een succesvol verduurzamingsproject is het maken van de juiste keuzes in de voorbereiding. Vanuit jouw bouwkundige en/of bouwfysische kennis maak je verschillende verduurzamings- en groot onderhoudsscenario’s voor de woningen uit de portefeuille van hun klanten, de woningcorporaties.

Wat ga je doen?

Als onderdeel van een team van adviseurs en vaste bouwpartners ben je verantwoordelijk voor het adviseren over de verduurzamingsopgave van de huidige huur-woningvoorraad. Je bent het vaste aanspreekpunt voor zowel het team als de opdrachtgever en je bouwt een langdurige relatie op met de opdrachtgever. Je vertaalt de strategie en kaders van de opdrachtgever naar de best mogelijke verduurzamingsscenario's en werkt samen met de architect en andere adviseurs om het gekozen scenario verder uit te werken tot een maakbaar en financieel efficiënt verduurzamingsplan.

Naast deze taken coördineer je ook de verschillende vergunningstrajecten en onderhoud je contact met andere stakeholders. Wanneer jouw plan in uitvoering gaat, fungeer je als klankbord voor de projectleider en werkvoorbereider en organiseer je verbetersessies om de samenwerking intern, met partners en met de opdrachtgever te evalueren. Met jouw expertise en betrokkenheid draag je bij aan het verduurzamen van de woningvoorraad en het verbeteren van de samenwerking tussen alle betrokken partijen.

Functie eisen

Voor deze functie heb je aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie met verduurzamings- en groot onderhoudsprojecten. Jij bent een teamspeler met interesse in de nieuwe trends en ontwikkelingen in de bouwsector en bij voorkeur enige affiniteit met bouwfysica. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en kan sturen op proces, kwaliteit, kosten en techniek om het belang van de opdrachtgever en het bouwbedrijf te dienen. De ideale kandidaat is nauwkeurig, proactief, resultaatgericht en heeft een groot probleemoplossend vermogen

Bedrijfsprofiel Edison

Voor lifetime development.

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

Het bedrijf, gevestigd in regio Den Bosch, opereert zelfstandig als onderdeel van een groot moederbedrijf op de Nederlandse bouwmarkt en is actief op het gebied van planontwikkeling, utiliteits- en woningbouw, renovatie, verduurzaming en onderhoud. Het bedrijf combineert brede kennis en jarenlange ervaring om projecten te realiseren en heeft een gewaardeerde proactieve houding en een positieve werksfeer. De meerwaarde ligt in het feit dat het bedrijf méér doet dan bouwen. Het bedrijf heeft ongeveer 100 collega's en staat bekend als een enthousiaste en hechte club.

Arbeidsvoorwaarden

Bij dit bedrijf bieden zij jou uiteraard ook veel! Een plek waar jouw creativiteit, enthousiasme en resultaatgerichtheid bijdragen aan het behalen van veel succes. Zij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een passend salaris, ruime verlofregeling, en de mogelijkheid om gebruik te maken van een auto, laptop en telefoon van de zaak. Bovendien is er veel ruimte voor verdere persoonlijke groei en ontwikkeling.

Locatie

's-Hertogenbosch

Publish date

08.05.2023

Contactpersoon

Weitgraven

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.