Regio Apeldoorn

Werkvoorbereider (op projectlocatie)

Nieuw

Functieomschrijving Werkvoorbereider (op projectlocatie)

Als Werkvoorbereider ben jij dagelijks bezig met de technische en organisatorische voorbereiding van het werk en onze projecten. Ook de voortgang van een project wordt goed door jou bewaakt omdat je vaak op de projectlocaties aanwezig bent. Dit maakt dat je veel ziet en geeft je een sleutelpositie in de optimalisatie van het proces en project. Een ding is zeker, geen dag is hetzelfde!

Jouw goede detailplanning is essentieel voor je projecten. Jij zorgt ervoor dat de juiste mensen en materialen op het juiste moment op de juiste plek zijn. En als het even tegenzit, sta jij stevig in je schoenen om het project weer op de rails te krijgen. Voor deze rol is de wens dat je ca. 70% van je werk op projectlocaties aanwezig bent. Het werkgebied ligt in het oosten van het land.

De projecten zijn afwisselend. Voor bijvoorbeeld de wooncorporatie kan de werkzaamheden gaan over dakplaten en -panelen verwijderen, isoleren van gehele schil inclusief vervangen van het dak, nieuwe kozijnen plaatsen, gevelpanelen plaatsen, nieuw leidingwerk, BKT-projecten of het aanbrengen van flora en fauna voorzieningen.

Als schakel tussen de projectleider en de uitvoerder ben jij onmisbaar voor het perfecte eindresultaat. Samen werken we aan de realisatie van de mooiste projecten en daar mag jij trots op zijn!

Functie eisen

  • Je hebt een technische opleiding op HBO of MBO+ niveau;
  • Je hebt ruime kennis van projectplanning en logistieke processen;
  • Kennis van schilderwerk/buitengevelonderhoud is een pré;
  • Je bent communicatief sterk en meedenkend richting opdrachtgever;
  • Je beschikt over een gezonde dosis stressbestendigheid, verantwoordelijkheidsgevoel en positiviteit!

Bedrijfsprofiel Edison

Voor lifetime development.

Edison heeft oog voor jouw belang! We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. Met onze no-nonsense mentaliteit en oog voor detail maken wij het verschil in de bouwwereld. Bij Edison Projectmanagement draait het om meer dan alleen werk: het gaat om werkplezier, passie en voldoening. Word deel van ons team en kom bouwen aan jouw toekomst!

Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

Ervaar de gezellige en betrokken werksfeer!

Bij dit bedrijf werk je in een enthousiast nuchter team waarin respect en collegialiteit is. De organisatie is dynamisch en ambitieus. Ze zijn gespecialiseerd in het onderhouden en verduurzamen van vastgoed in het oosten van het land. Voor o.a. wooncorporaties zijn ze actief in het vastgoedonderhoud, bouwtechnisch en schilderwerken. Ze zijn gedreven om verder te kijken dan de traditionele oplossingen en om altijd vooruitstrevend te zijn op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Een persoonlijke aanpak en een open en transparante communicatie met de klanten is voor hen heel belangrijk. Klanttevredenheid staat altijd op nummer één.

In het team wordt eigen inbreng erg gewaardeerd en gestimuleerd! Het is er belangrijk dat er tijd is voor een lach en goed overleg. Plezier in het werk is essentieel, zodat we nu en in de toekomst met energie en enthousiasme naar het werk kunnen gaan.

Arbeidsvoorwaarden

Je maakt deel uit van een hechte gemeenschap van professionals die voor elkaar klaarstaan en voor onze klanten gaan. Daarom is een goede start met een prettig inwerktraject wel zo prettig. Daar nemen we dan ook de tijd voor!

Wat wij aan jou bieden:

  • Bij goed functioneren een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Goed salaris tussen €3500 - €4500, afhankelijk van je ervaring en kunde.
  • Auto, laptop en mobiel van de zaak;
  • Parttime werken behoort tot de mogelijkheden;
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, met ondersteuning vanuit Edison door samen een opleidingstraject op te stellen met een budget tot €2000;
  • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. een pensioenregeling via Edison;
  • Energieke en verrassende teamsuitjes.

Locatie

Regio Apeldoorn

Publish date

09.05.2023

Contactpersoon

Hoste
T: (06) 3853 2070
M: (06) 3853 2070

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.