Emmen

Coördinator Service & Onderhoud (wooncorporatie)

Topbaan

Omschrijving Coördinator Service & Onderhoud (wooncorporatie)

Als Coördinator Service & (Mutatie)Onderhoud houd jij je bezig met het verwerken van de mutatie aanvragen vanuit de wooncorporatie. Dat houdt in dat jij de mutatiebonnen oppakt, verwerkt in het systeem en daar verder opvolging aan geeft.

Jouw goede planning is essentieel voor het juist verloop van het onderhoud. Jij weet de planning met de timmerlieden en onderaannemers te regelen, het proces te bewaken en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Dat kan natuurlijk alleen als je ook geregeld op de projecten aanwezig bent. Voor deze rol is de wens dat je dan ook ca. 30% van je werk op de projecten aanwezig bent. Bij onduidelijke aanvragen stap jij in de auto en doe jij ook de opname en overleg je met de bewoner/opdrachtgever. Zo is alles duidelijk voor het vervolg.

Je werkt voor vaste opdrachtgevers in deze functie, met wie al een goede samenwerking is. Je bent in deze functie ook onderdeel van het adviserende team in de tactische overleggen met de opdrachtgever van (mutatie)onderhoud. De projecten zijn in het Noorden en Oosten van Nederland.

Functie eisen

  • Afgeronde MBO Bouwkunde opleiding of 1-op-1 ervaring;
  • Fulltime beschikbaar, 70% op kantoor en 30% op projectlocatie;
  • Je bent communicatief vaardig en hebt inlevingsvermogen richting de bewoner en/of opdrachtgever
  • Je bent stressbestendig en kan dynamisch werken.

Zonder een bouwkundige opleiding of 1-op-1 ervaring kunnen we jouw sollicitatie voor deze vacature helaas niet in behandeling nemen.

Bedrijfsprofiel Edison

Voor lifetime development.

Edison heeft oog voor jouw belang! We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. Met onze no-nonsense mentaliteit en oog voor detail maken wij het verschil in de bouwwereld. Bij Edison Projectmanagement draait het om meer dan alleen werk: het gaat om werkplezier, passie en voldoening. Word deel van ons team en kom bouwen aan jouw toekomst!

Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

Deze organisatie is een betrouwbaar en mensgericht bouwbedrijf. Qua werken zijn ze actief voor de wooncorporaties en in de utiliteitsbouw. Met een team van ca. 125 mensen werken ze hard aan het realiseren van een glimlach bij hun opdrachtgevers.

'De mens staat centraal' en dat is te merken in de bedrijfscultuur. Veelal regionale collega's, inkopen worden regionaal gedaan, de projecten zijn op reisbare afstand en er is betrokkenheid bij regionale verenigingen en acties. Er is ruimte voor vrijheid en zelfstandigheid in het werk, er heerst een no-nonsense sfeer onderling, kwaliteit is erg belangrijk in de werken en er is betrokkenheid op elkaar. Collega's zien onderling om naar elkaar!

Dus zo willen ze als organisatie van toegevoegde waarde zijn in de regio met duurzame relaties.

Wil jij graag werken bij een prettig, goed en solide organisatie, reageer dan op de vacature!

Arbeidsvoorwaarden

  • Functie voor de lange termijn
  • Goed salaris, afhankelijk van je ervaring en kunde.
  • Betrokken en nuchtere club collega's, die altijd voor je klaarstaan.
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, met ondersteuning vanuit Edison door samen een opleidingstraject op te stellen met een budget tot €2000;
  • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. een pensioenregeling via Edison;
  • Leuke, creatieve teamuitjes!

Locatie

Emmen

Publish date

10.05.2023

Contactpersoon

Hoste
T: (06) 3853 2070
M: (06) 3853 2070

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.