Almere

Mechatronica Monteur

Nieuw

Functieomschrijving Mechatronica Monteur

Als Mechatronica Monteur bouw je geheel zelfstandig mee aan complete machines of sub assemblies. Op basis van werktekeningen, instructies en schema`s ga je zelfstandig of in een team werken aan een machine, een apparaat of een product.

Je werkzaamheden bestaan uit het assembleren, samenbouwen en monteren van componenten tot een complete machine of mechatronische producten, alsmede het testen van machines en het afstellen van machines. Het nalopen van de gebouwde machines op locatie alsmede de revisie- en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren bij de klant behoren tot je taken pakket.

Functie eisen Mechatronica Monteur

  • Je hebt een MBO opleiding afgerond in de richting van WTB / E;
  • Je hebt ervaring binnen de Mechatronica;
  • Je bent bereid om op incidenteel op locatie te werken in het binnenland, alsmede in het buitenland.

Bedrijfsprofiel

Voor lifetime development.

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

Arbeidsvoorwaarden

  • Je krijgt een salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, variërend tussen de €1800 - €3000 ;
  • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison;
  • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,- ;
  • Je krijgt voldoende ruimte voor eigen initiatieven en ideeën.

Locatie

Almere

Contactpersoon

Aalt van Veluw
T: (030) 8897 635
M: (06) 2479 0382

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.