Amersfoort

Application Engineer (WTB)

Nieuw

Functieomschrijving Application Engineer (WTB)

Als Application Engineer lever je oplossingen en adviezen voor het verwerken van nieuwe grondstoffen of nieuwe processen in complete productielijnen. Je bent verantwoordelijk voor het testen en in bedrijf stellen van de meer gecompliceerde installaties bij de klant. Je analyseert productieproblemen, onderzoekt oplossingen en adviseert over mogelijke procesverbetering. Daarnaast rapporteer je over de inbedrijfstelling, toepassingen en referentielijsten en stelt deze informatie beschikbaar aan de verschillende afdelingen.

Functie eisen Application Engineer (WTB)

• Je hebt minimaal een afgeronde HTS-opleiding, richting werktuigbouwkunde, procestechniek of een aanverwant;
• Je beschikt over een sterk ontwikkeld probleemoplossend en analytisch vermogen;
• Je hebt een hands-on mentaliteit en vindt het uitdagend om regelmatig te reizen;
• Je bent communicatief sterk, in Nederlands, Engels en Duits (schriftelijk en mondeling); extra talen zijn een pre;

Bedrijfsprofiel Edison

Voor lifetime development.

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

Informeel open cultuur

Arbeidsvoorwaarden

  • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison;
  • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,-.

Locatie

Amersfoort

Contactpersoon

Aalt van Veluw
T: (030) 8897 635
M: (06) 2479 0382

Wij staan klaar om te sparren over jouw toekomst. Daarin dragen we graag out of the box ideën aan om jou verder te helpen in je ontwikkel- en carrièrepad.

Wil je meer weten?

Wij staan klaar om mee te denken over jouw toekomst. Daarbij zullen wij altijd een stap verder zetten en op zoek gaan naar wat óók mogelijk is, zodat wij jou verder kunnen helpen in jouw ontwikkeling en carrière. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Edison Projectmanagement B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.